Ivanić: "Spreman da nosim Zvezdin grb"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.02.2019.
15:09
Izvor: Sportske.net, Beta

Novi fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je danas da je u redove crveno-belih prešao jer je želeo iskorak u karijeri i istakao da je spreman da nosi grb velikog kluba kao što je Zvezda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dosadašnji fudbaler BATE Borisova potpisao je ugovor na tri i po godine sa Crvenom zvezdom, a u novom klubu nosiće dres sa brojem osam.

"Srećan što sam zadužio dres velikog kluba. Jedva čekam da se pridružim saigračima, da se polako uklopim u ekipu i da se naviknem na zahteve stručnog štaba. Ne mogu da dočekam prvu utakmicu", rekao je Ivanić na predstavljanju na stadionu "Rajko Mitić".

Ivanić je otkrio šta je bilo presudno da dodje u Ljutice Bogdana.

"Presudilo je to što sam želeo iskorak u karijeri. Uvek sam se vodio time da je bitno izabrati pravi trenutak za taj korak, isto kao što je bilo kada samo otišao u BATE. Tada sam bio spreman za to, sada sam isto tako spreman da nosim grb ovako velikog kluba", rekao je on.

Ofanzivni vezista je prošao pripreme s bivšim klubom i spreman je za sve izazove sa Crvenom zvezdom u domaćem prvenstvu i Kupu Srbije.

"Spreman sam da debitujem. Osećam pozitivan pritisak zbog transfera, poznat mi je taj osećaj i sigurno ću znati da se izborim i da se nosim sa velikim očekivanjima... Na šefu je da odluči na kojoj poziciji u veznom redu ću igrati, videćemo. Meni je najbitnije da igram, da se priključim ekipi i uklopim što pre. Na meni je da radim i da čekam šansu", rekao je Ivanić.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rekao je da veruje da će Ivanić biti ogromno pojačanje za crveno-bele.

"Mirko Ivanić je naše poslednje zimsko pojačanje. Svi koji volimo fudbal dosta dobro ga poznajemo. Dobili smo igrača u najboljim fudbalskim godinama koji može da pokriva više pozicija u veznom redu. Ima veliko iskustvo igranja u Evropi, verujem da će biti ogromno pojačanje i da će doneti dosta uspeha Crvenoj zvezdi", rekao je Mrkela.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 11.02.2019
18:31

Dobrodosao u porodicu Mirko. Projektovan je kao zamena za Marina, koji ce vrlo verovatno otici na leto. Veoma fino resenje. Naravno, nije na nivou Marina ali moze da bude dobar.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 11.02.2019
18:20

U Srbiji nositi Zvezdin grb je nesto najlepse sto jedan igrac moze da dozivi, ali je isto tako tezak kao betonska ploca.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 11.02.2019
16:50

Mirko dobro dosao u najbolji, najveci, najtrofejniji i najpopularniji pravi srpski fudbalski klub.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 11.02.2019
16:33

Ovaj igrač bio je (a, možda i dalje jeste) meta Crvene zvezde. I u tom slučaju – "mrka kapa".

"Zvezda nije poslala konkretnu ponudu, ali bih i nju odbio. Voša je jedini klub u Srbiji za koji bih nastupio", poručio je.

Nadam se da komsije nisu licemeri i da nemaju dvostruke arsime, da ce i Mirka Ivanica nazvati Mustafom.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 11.02.2019
18:35

Uporedjujes Mustafu sa ovim slucajem???To je tebi isto jel???

avatar
nenadnenad1234
Monday, 11.02.2019
20:11

Ajde pametni kazi nam koja je razlika?
Ali opet sta ja imam da rapsravljam sa sekundarcima, koji su se odkreli Moke Slavnice i Ducija Simonovica,zarad Nebojce Covica.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.02.2019
18:45

Moze i bajazit.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.02.2019
16:11

https://www.youtube.com/watch?v=Y9j66JJuE9k