Ivanić i Zvezda marširaju ka cilju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.04.2019.
13:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crnogorski internacionalac najavio meč sezone i progovorio o individualnim i kolektivnim ciljevima.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić govorio je za zvanični sajt o predstojećoj utakmici sa Radničkim i tom prilikom objasnio da se radi o "derbiju sezone".

"Vrlo važna utakmica je pred nama, borba sa drugoplasiranom ekipom nikad ne može da bude laka i sigurno spada u red najbitnijih mečeva u sezoni. Sigurno će i ova utakmica biti specifična i drugačija od ostalih jer nosi epitet derbija sezone", rekao je Ivanić.

Aktuelni šampion ima četiri boda više od Radničkog i eventualnom pobedom bi napravio veliki posao na putu ka odbrani titule.

"Radnički je pokazao u prethodnih 30 kola da ima kvalitet, a na nama je sada da pokažemo da smo bolji. Posle podele bodova imamo četiri boda više od njih, uradićemo sve da tu prednost povećamo ovog vikenda", kazao je reprezentativac Crne Gore.

Ivanić je od početka prolećnog dela sezone upisao osam prvenstvenih nastupa u dresu Crvene zvezde, a na poslednjoj utakmici regularnog dela sezone postigao je superligaški prvenac.

"Golovi mi, kao i svakom igraču, mnogo znače za samopouzdanje. Isti je slučaj i sa asistencijama. Prošao sam period adaptacije, došli se dobre partije i mogu da budem zadovoljan. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i da će ekipa nastaviti da pobeđuje jer korak po korak idemo ka svom cilju", zaključio je Ivanić.

Derbi 31. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog igra se 13. aprila od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke