Ivanić i Zvezda - Da li je ovo pravi odgovor?

Autor: Milovan Longinov
petak 22.12.2017.
14:23
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Blizak izvor otkrio.

EPA/TATYANA ZENKOVICH
EPA/TATYANA ZENKOVICH

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda odavno želi da dovede Mirka Ivanića, ali u ovom trenutku to nije realna opcija.

Kako je preneo Informer, bivši kapiten Vojvodine ne razmišlja u pravcu povratka u srpski fudbal.

"Male su šanse da se Zvezdi ostvari želja sa Ivanićem. On nema želju da se ovako rano vrati u srpski fudbal, a ima brojne ponude sa svih strana Evrope, pa iako bude odlazio iz BATE Borisova ove zime, najmanji su izgledi da mu novo odredište bude Beograd",
preneo je Informer reči bliskog izvora veziste BATE Borisova.

Podsetimo, Crvena zvezda želi još jednog igrača beloruskog kluba, a više o tome u nastavku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Saturday, 23.12.2017
03:53

Realno cudo bi bilo da dovedemo ovakvog igraca koji pravi evidentnu razliku na terenu. A i za njegovo dobro je da se ne vraca i da bezi u neku Belgiju, Holandiju, Portugal pa dalje sta mu Bog da.

avatar
FOREVER
Friday, 22.12.2017
20:23

Uopste nismo razocarani,hocemo Djuricica.

avatar
Matrix
Friday, 22.12.2017
17:44

Nadam se da ne dolazi

avatar
Korner Pixi G00000L
Friday, 22.12.2017
17:41

Ne znam zasto se toliko prica o Ivanicu kad nam on stvarno nije neophodan. Nama sad vise odgovara da dovedemo Milunovica jer Le Talek odlazi. Ako se, ako Bog da oslobodimo Kange na poziciji ofanzivnog veznog imamo Krsticica koji je sigurno kompletniji igrac od Kange. Dosta price o Ivanicu kad nam n ije potreban niti imamo nameru da ga dovedemo.

avatar
Petar_83
Saturday, 23.12.2017
03:54

Podrzavam sve sto si rekao osim ovoga za Krsticica. Decko nema pojma. Poslednji derbi je to i pokazao. Pogledaj utakmicu iz pocetka i gledaj sta ti igra Krsticic, pa kada nadjes jedan normalan pas koji je dao nekome, dodji i reci mi.

avatar
Petar_83
Monday, 25.12.2017
09:00

Izgleda da ti i ja imamo razlicitu percepciju majsora. Tvoji majstori ne mogu da opstanu u prosecnom klubu bilo koje lige petice, zato dolaze u Zvezdu da ponovo ozive svoju karijeru. Reci mi, kako to da, ako je tako dobro pojacanje, kako to da ga niko ne trazi? Da li je moguce da si samo ti video njegove kvalitete a niko drugi nije? Krsticic na derbiju nije bio sjajan? Ne da nije bio sjajan nego je bio ocajan, kao i 80% ekipe. I majke ti, kada pises da je toliko puta pokazao da je majstor fudbala, navedi mi neki put, konkretno, koja utakmica? Molim te, nemoj samo da navodis primere protiv ovih raspalih ekipa iz nase lige, mada mozes i to, i tu nije bio nista posebno. Kanga ti je doktor fudbalskih nauka? Reci mi, od Krasnodara, koju je to utakmicu tvoj doktor odigrao doktorski? On je igrac inspiracije koja nije tako cesta. Ima talenat ali je nedisciplinovan, i to je razlog sto nije u nekoj jacoj ekipi. Rostov je recimo prodao tvog doktora nama pred kvalifikacije za LS i plasirao se u nju bez problema. Izgleda da tamo nije bilo tako pametnih i prosvecenih ljudi kao sto si ti, iance ga nam ne bi dali nikada. Drugo, tvoj doktor nas je kostao Ludogoreca, ili si to vec zaboravio? Ja nisam. Samo da Zvezdu Bog sacuva od takvih doktora u buducnosti i ja cu biti srecan. I da u Zvezdu dolaze pravi igraci, a ne polu-proizvodi, neuspeli polu-mrtvi povratnici i mozda nas ocekuju bolji dani. Do tada, igraci poput Krsticica bice u Zvezdi majstori, nazalost.

avatar
Korner Pixi G00000L
Sunday, 24.12.2017
12:45

Krsticic je sigurno jedno od najboljih pojacanja u poslednjih 10 godina. Ne mogu da verujem da toliko osporavas njegove igre, a koliko puta je pokazao da je pravi majstor fudbala, a za Kangu Doktor fudbalskih nauka.

avatar
Petar_83
Saturday, 23.12.2017
23:51

Krsticic potencijal, u 27 godina? Brate, igrac moze da bude potencijal u 18-20, maksimalno 22. godine, posle toga to je formiran igrac. U 27 godina si u najboljim godinama za fudbalera i tada dajes najvise znaci, tada nisi potencijal nego ono sto jesi, i ono sto najbolje mozes. Drugo, ni priblizno nije onakav kakvog si ga ti opisao. Da je tako briljantan, ne bi iz Italije dosao u Zvezdu, nego bi se zadrzao tamo, makar u nekom slabijem klubu a on to nije mogao. To je slucaj sa svim povratnicima, ali to je sad neka druga tema. Znaci Krsticic, ni u Evropi, ni u derbiju nije odigrao nista, a protiv polu-raspalih ekipa iz jelen lige nije tesko biti briljantan.

avatar
Korner Pixi G00000L
Saturday, 23.12.2017
13:38

Slazem se s tobom da Krsticic na derbiju nije bio sjajan, ali je zato na svim drugim utakmicama, a pogotovo u Evropi bio briljantan. On stvarno zasluzuje puno poverenje jer ima veliki potencijal.nNije u skladu sa uslovima korišćenja.... Molim vas dami kazete zbog cega ovo nije u skladu sa uslovimakoriscenja.

avatar
LoleRava
Friday, 22.12.2017
15:42

Da mi dovedemo Milunovica,a za Ivanica neka,ne mora.

avatar
Man.United99
Friday, 22.12.2017
17:15

Milunovic bi bas legao a vec sam pisao da bi vise volio da dodje Đuričić nego Ivanic

avatar
LoleRava
Friday, 22.12.2017
19:51

Pa i ja bih,ali mi se ovaj nesto premislja,izjave su mu skroz glupe,u sustini on ce doci ako nema gde da ide.Videcemo na kraju sta ce biti.