Italijani nude više, Partizan ostaje bez pojačanja?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.06.2018.
09:08
Izvor: Sportske.net

Stvari se trenutno ne odvijaju onako kako bi želeli predstavnici kluba iz Humske.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Relativno lako završio je Partizan posao oko prva dva pojačanja u letnjem prelaznom roku. Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš pojačali su napad crno-belih, a vicešampion Srbije potom se okrenuo jačanju ostalih linija u timu.

Poznato je već da su Partizanove mete štoper Marko Valijente (31), desni bek Martin Milec (27) i krilni fudbaler Goran Zakarić (25).

Još uvek nema nagoveštaja kada bi neko od pomenute trojice mogao da stavi paraf na ugovor sa Partizanom, ali zato ima vesti o tome da stvari ne idu glatko.

Konkretno, u slučaju slovenačkog desnog beka Martina Mileca posao otežava Maribor. Reprezentativac Slovenije postigao je načelni dogovor sa beogradskim crno-belima ali njegov klub smatra da je Partizan ponudio premalo.

Martin Milec ima važeći ugovor sa vicešampionom Slovenije do leta 2020. godine i zbog toga je Maribor u poziciji da kalkuliše i da ne prihvata bilo kakvu ponudu.

Da situacija nije najbolja svedoči i pisanje "Žurnala" da se u trku uključila i italijanska Breša i da je član Serije B ponudio milion evra za Mileca.

Partizanova ponuda je manja i teško da će crno-beli uopšte biti u poziciji da se "otvore" i pariraju pomenutoj cifri koju trenutno Breša nudi za desnog beka.

Dobra stvar je da fudbaler želi u Partizan, te bi taj faktor takođe mogao da bude tas na vagi u korist crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke