Italijani ne odustaju, novi nagoveštaj Partizanovog spektakularnog pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.04.2019.
12:31
Izvor: Sportske.net

A ako ne Partizan, možda bi FSS mogao da dobije veliko pojačanje.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Tokom proleća se sve češće u italijanskim medijima spekuliše o budućnosti Aleksandra Kolarova, levog beka Rome i kapitena reprezentacije Srbije.

U tome prednjači tamošnja ''Gazeta delo Sport'', koja je i nedavno spekulisala o mogućnosti da se Kolarov po završetku saradnje sa Rimljanima preseli u Partizan.

Sada se na istom mestu pojavio još jedan tekst na tu temu, uz još jedno podsećanje da je Kolarov pomogao Partizanu da postigne dogovor sa menadžerom Serđom Bertijem oko isplate zaostalog duga u vezi sa transferom Adema Ljajića.

Kolarov ima važeći ugovor sa Romom do leta naredne godine, ne treba isključiti mogućnost da on na leto bude produžen za još godinu dana, a ''Gazeta'' procenjuje da bi Kolarov završnu godinu u svojoj fudbalskoj karijeru potom mogao da provede u Partizanu.

''Ako Partizan (trenutno treći u Superligi Srbije, iza Crvene zvezde i Radničkog iz Niša) dobije dozvolu UEFA za učešće u evropskim takmičenjima, to će biti i zahvaljujući posredovanju Kolarova, s obzirom da se Berti obratio UEFA da dobije ono što je mislio da treba'', navodi, između ostalog, ''Gazeta''.

Ovoga puta, italijanski novinari idu i korak dalje, pa najavljuju još jednu moguću opciju za Kolarova, kada dođe vreme za rastanak sa Rimljanima. To bi, po njihovom mišljenju, mogao da bude i dolazak u rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije, nešto poput našeg proslavljenog košarkaša Dejana Bodiroge, koji je po završetku košarkaške karijere u Italiji otišao u košarkaške funkcionere.

Ipak, da sačekamo leto, tada će sve biti mnogo jasnije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Aleksandar Kolarov

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke