Istina o Kolarovu? ''Ne pitajte kako znam!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.11.2020.
14:12
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

Portal 24sedam.rs objavio zanimljiv intervju, uz odgovor na pitanje koje već danima potresa fudbalsku javnost u Srbiji.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Sagovornik pomenutog portala bio je Miroslav Tanjga, dugogodišnji saradnik i prijatelj Siniše Mihajlovića.

On je dao možda i najkonkretniji odgovor od svih koji su se prethodnih dana pojavljivali u medijima, vezano za slučaj Aleksandra Kolarova, kapitena reprezentacije Srbije koji na zahtev Intera nije mogao da nastupi za ''Orlove'' u meču protiv Škotske, odlučujućem za plasman na Evropsko prvenstvo.

''Samo me ne pitajte kako znam, jer vam to ne mogu reći, ali verujte da je Kolarov u poslednjem trenutku dobio zahtev od Intera i Antonija Kontea da uradi magnetnu rezonancu, budući da je napustio Inter kao povređeni igrač.

U Inter je došao snimak, posle kojeg je mišljenje klupskog lekara bilo da mu je mišić toliko oštećen da postoji realna opasnost od njegovog pucanja kod prvog jačeg sprinta.

Zbog toga je od kluba, a zna se i od koga, dobio upozorenje da u slučaju teže povrede nema više razloga da se vraća u klub! Dakle, magnet mu je bio loš, imao je klub protiv sebe, pa šta je mogao drugo da uradi?!'', izjavio je Tanjga za ''24sedam.rs''.

On je naglasio da je Kolarov pre svega sjajan čovek i da ne bi ni dolazio u Beograd, da nije svim srcem želeo da zaigra za Srbiju protiv Škotske.

Tanjgi je takođe postavljeno i pitanje u vezi spekulacija o mogućoj promeni na klupi ''Orlova'' i da li bi Siniša Mihajlović mogao da se vrati na selektorsko mesto.

''Ono što bih sa sigurnošću mogao da vam kažem je da on ima još dve i po godine ugovor sa Bolonjom! Za sve ostalo, pa i za šanse da se vrati u reprezentaciju Srbije kao selektor, morali biste da njega direktno pitate'', istakao je Tanjga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Trifunović
Thursday, 19.11.2020
18:37

Ja sam mišlenja da Tumba treba da ostane i bolji je selektor nego Miha.Tumba je pogrešio što je rovitog Kostića stavio u ekipu protiv Škotske, da je samo smeo da igra sa Radonjićem ili sa Lukom Jovićem ili čak sa tri špica pukli bi Škoti sigurno, nego uvek taj strah od napadačke igre nego sve se više trudimo da ne primimio nego da se branimo.Ako igraš napadački i ispadneš mnogo je lepše nego ako se braniš pa opet ispadneš nit si imo igu ni rezultat.

avatar
Amalainter
Thursday, 19.11.2020
16:18

Pa bas zato i treba da se zahvali i prepusti reprezentaciju mladjima...trebao je to da uradi posle svetskog prvenatva..