Intervju Zvezdinog predsednika izazvao veliku pažnju u Napulju! Koji igrač mu je ''zapao za oko''?

Autor: Darko Mitrović
petak 23.11.2018.
19:02
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva uvertira za predstojeći duel petog kola Lige šampiona.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

U sredu od 21 čas, fudbaleri Crvene zvezde gostuju Napoliju u okviru petog kola Lige šampiona, u veoma uzbudljivoj završnici takmičenja u Grupi C elitnog evropskog takmičenja.

Preneli smo ranije danas da se u Napulju očekuje možda i rekordna poseta ove sezone, meč je od ogromne važnosti i za jedne i za druge, a nekoliko dana uoči ovog duela, predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović govorio je za jednu  radijsku emisiju u Napulju, a njegove reči preneli su i tamošnji portali.

Naravno, Mijailović je govorio i o atmosferi koju očekuje u sredu na ''San Paolu''.

''Znam da navijači Napolija uvek prave fantastičnu atmosferu, to očekujem da vidim i u sredu. Crvena zvezda jeste autsajder u grupi, ali naši momci uvek daju maksimum i snažno verujem u njih'', poručio je Mijailović.

Između ostalog, postavljeno mu je i pitanje kog igrača Napolija posebno ceni, Mijailović tu nije imao dilemu:

''Najviše mi se sviđa kako igra Insinje''.

Lepe reči izneo je i o slavnom treneru Napolija Karlu Anćelotiju.

''Svojevremeno je bio sjajan igrač, a kao trener je osvajao trofeje sa nekoliko klubova. Bez sumnje je odličan stručnjak'', zaključio je Mijailović.

Kada je Zvezda u pitanju, on je podsetio da je i 1991. godine bio u Zvezdinom rukovodstvu, kada su se crveno-beli popeli i na krov Evrope. Srpski šampion je čak 27 godina čekao da se vrati u evropsku elitu, što mu je ovog leta konačno uspelo.

''Jedinstveno je osećanje vratiti se u ovo takmičenje'', poručio je Mijailović.

Grupu C je nazvao ''grupom smrti'', ali je objasnio i zbog čega su se u Zvezdi obradovali takvim ishodom žreba.

''Bio sam zadovoljan jer je srpski narod dobio priliku da uživa u igri vrhunskih fudbalera u grupi u kojoj smo uspeli da osvojimo bodove protiv takvih ekipa kao što su Napoli i Liverpul'', izjavio je Mijailović i priznao da ga je do sada PSŽ najviše impresionirao.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 23.11.2018
20:58

Pišu po štampi a i sami možemo videti da su Italijani oslabili u fudbalu,kako reprezentacija tako iklubovi.Anćeloti nije bio veliki igrač kao što je trener.Gledao sam ga uživo,u čuvenoj magli,pa i sutra dan kada su srćno prošli.Zvezda,siguran sam,može sa njima da igra.Samo možda,strah od njih da izbiju jer on,strah može da bude naj veći protivnik.Zvezdo, nedaj se,iznenadi neverne Tome i pokaži ovima što te nevole da se sa njima igraš.