Imate želju da se družite sa Pantelom i Tumbom? Evo prilike, a dele se i pokloni!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.10.2019.
11:16
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Sve u skladu sa fer-plejom.

FS Srbije
FS Srbije

Povezane vesti

Uoči večerašnjeg spektakla na ''Marakani'', ali i utakmice koju Partizan u četvrtak igra u Astani, FSS najavljuje ''festival fudbala'' koji počinje već danas od podneva.

Pripremljen je zanimljiv program za posetioce, a ceo događaj će uveličati potpredsednik FSS-a Marko Pantelić i selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković.

''Trg republike, srce naše prestonice, sada u novom, lepšem ruhu, ove jeseni je mesto na kome se održava jedinstveni festival fudbala, manifestacija u kojoj glavnu ulogu kao animator svih aktivnosti ima Fudbalski savez Srbije.

Promocija fer – pleja i društvene odgovornosti, kao i uspeha naših najvećih klubova na međunarodnoj sceni  (plasman Crvene zvezde u Ligu šampiona i Partizana u Ligu Evrope) predstavljaju pozivnicu za sve one koje igra i fudbal čine srećnim.

U utorak, na dan utakmice Lige šampiona između Crvene zvezde i Olimpijakosa, specijalni gost na Trgu republike biće bivši as beogradskih i atinskih crveno-belih Marko Pantelić, dok će dan kasnije u centru pažnje biti selektor A reprezentacije Ljubiša Tumbaković.

Oni će se družiti sa prolaznicima, deliti poklone i odgovarati na pitanja medija o šansama Crvene zvezde i Partizana u mečevima grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope'', navodi se na sajtu FSS-a.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke