Ima nade za Srbiju, Portugalci nam od večeras beže samo bod!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.10.2019.
22:38
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije ostvarila novu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i približila se drugom mestu na tabeli, posle poraza Portugala u Ukrajini.

Beta/AP Photo/ Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/ Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

U šestoj utakmici u okviru kvalifikacione Grupe B, ''Orlovi'' su večeras gostovali u Viljnusu, gde su sa 2:1 savladali domaću selekciju Litvanije.

Ovo je ukupno treća, a druga uzastopna pobeda reprezentacije Srbije u ovoj grupi i sada naš tim ima samo bod zaostatka u odnosu na Portugalce, dva kola pre kraja kvalifikacija, posle poraza Portugala u Ukrajini..

Prvo poluvreme večerašnje utakmice nije donelo previšepozitivnih stvari u igri reprezentacije Srbije, izuzev par prilika koje su imali Mitrović i Ljajić.

Njih dvojica bili su u centru pažnje i početkom drugog poluvremena, kada su i prelomili meč u korist ''Orlova''.



Potom je Radonjić posle kontre propustio priliku da u 69. minutu uveća vođstvo ''Orlova'', a Litvanci su preko Kazlauskasa deset minuta kasnije uspeli da vrate rezultatsku neizvesnost.


Malo je nedostajalo da Litvanci u poslednjim trenucima nadoknade vremena stignu i do izjednačenja, ali je lopta, srećom po nas, završila pored gola.
-
-         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 15.10.2019
10:28

Ih, ima nade? Pa sta ja pricam od pocetka, mi smo proglasili pobjedu za imperativ u mecu protiv Portugala, tako i krenuli, izgubili i proglasili kvalifikacije gotovima, cekamo baraz. Kako neko iz reprezentacije smije reci u sred kvalifikacija, dok postoje matematicke a i koliko-toliko realne sanse, da je realno da idemo kroz baraz?!

avatar
Dorotej
Tuesday, 15.10.2019
09:33

Našoj srpskoj blesavosti, aroganciji, nadutosti, gluposti nema kraja. Ne verujete? Pročitajte naslov ovog teksta i sve će vam biti jasno.

avatar
REVØLT
Tuesday, 15.10.2019
08:14

Jedan komentar o Ljajicu: Dorotejpre 15 sati
On se svuda pokaže super, bar tako pišu naši mediji, a prodaju ga uvek posle godinu dana! Igrač je, koji igra na potez, nema intenzitet tokom cele utakmice. Takvi danas u savremenom fudbalu ne prolaze. Ne bi trebalo da igra u reprezentaciji, ne zbog pevanja himne, nego zbog nedovoljnog kvaliteta.

avatar
Dorotej
Tuesday, 15.10.2019
17:01

I šta sada tebi nije jasno? Ljajić nema mesto u ozbiljnoj ekipi u ozbiljnoj lig(z)i! Fergusona nije zadovoljio i posle je išlo samo na dole. Glede njega i zbog još nekih naduvanih zvezda je Muslin imao pravo. Sa njegovom smenom smo dodatno privukli negativnu karmu. Krstajić i Tumbaković nisu dorasli za ulogu selektora (nivo "Neška").

avatar
REVØLT
Wednesday, 16.10.2019
17:58

Sigurno se ne kaze lizi, a ako ne mozes da priznas da Ljajic igra dobro za reprezentaciju i da nam dosta znaci (pogotovo u odnosu i naspram ogromne vecine ostalih), ne znam o cemu mi imamo da pisemo.

avatar
REVØLT
Tuesday, 15.10.2019
07:59

Crno-bela veza.

avatar
Red Demon
Monday, 14.10.2019
23:13

Koju crnu nadu vise nade imam ja da poentiram sa Andjelikom Blek.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 14.10.2019
22:49

Kokezanija hoće da igra kao Španija, a srpskom nezamenljivom CR7 treba 200 metara terena da bi predriblao igrača, 100 metara u širinu da mu pas ne ode u aut, ali on mora da igra i to celu utakmicu - Kokeza odlazi!

avatar
MarkoSi
Tuesday, 15.10.2019
09:36

Čovek je rezerva u prosečnom francuskom klubu, ali zato u reprezentaciji mora da igra. Ipak selekcija Kokezanije nema bolje igrače...jer neće da igraju za tu reprezentaciju. Čekaju poziv Srbije.

avatar
Dorotej
Tuesday, 15.10.2019
09:38

Ajde bre ne šmaraj. Cela ekipa je gomila očajnika. Muka ti je dok ih gledaš. Srpski fudbal godinama ne može da sastavi dva normalna beka (koji znaju iz trka da "zaviju kiflu"), golmana i centralnog veznog (play ili po "naški" poslovođa). Tebi je sada Radonjić problem. He, he, a Miletić i ostali su ti ok.

avatar
No.1 Gargamel
Monday, 14.10.2019
22:48

Dragi moj pisce naslova, trebalo bi da dobijes Oskara za duhovitost. Tekst necu ni da citam.