Ima mnogo optimista, ali Radomir Antić je zabrinut za ''Orlove''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.10.2017.
17:45
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Mišljenje bivšeg selektora izdvojilo se uoči večerašnjeg meča odluke na Marakani.

screenshot: Youtube
screenshot: Youtube

Povezane vesti

Osam godina čekamo na plasman reprezentacije Srbije na neko veliko takmičenje, a poslednji kome je uspelo da ''Orlove'' odvede na Mundijal jeste Radomir Antić, 2010. u Južnoj Africi.

Danas je, nadamo se, konačno došao taj dan da se prekine taj dugogodišnji post, s obzirom da pobeda protiv Gruzije u Beogradu vodi naš nacionalni tim na Mundijal u Rusiji.

Kvalitet je na našoj strani, domaći teren, navijači, ali Radomir Antić primećuje i određene razloge za brigu pred večerašnji meč.

''Imao sam priliku da gledam Gruziju protiv Velsa, i iskreno da vam kažem, malo sam zabrinut za Srbiju'', izjavio je Antić za ''Kurir''.

Nadamo se, ipak, da razloga za brigu neće biti i da će naši ''Orlovi'' potvrditi kvalitet i prvo mesto u našoj kvalifikacionoj grupi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ddr16
Monday, 09.10.2017
20:12

imao sam priliku da gledam gruziju protiv velsa,malo sam zabrinut za srbiju.nti da si gledao srbiju protiv bilo koga mnogo bi vise bio zabrinut za nas,igramo najgori fudbal u istoriji te igre...

avatar
MladoKolonac
Monday, 09.10.2017
18:39

Zlatiborski prevarant, u Ovijedu kad čuju R pali se alarm, uništio i klub i grad i okolna sela...

avatar
KianyRiws
Monday, 09.10.2017
18:12

Ovo je stari smeker,neponovljiv u skorije vreme!Ima harizmu koju danas niko nema od mladjih trenera.U pravu je,mi ne igramo lako i poletno.