Ima li u Superligi pojačanja za Zvezdu i Partizan? Već se pominju neka imena!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.12.2017.
11:08
Izvor: Sportske.net, blic.rs

''Transfer bombe'' će se tražiti po inostranstvu, ali ima zanimljivih i kvalitetnih igrača i na domaćoj sceni.

Sportske.net/Filip Mitrović
Sportske.net/Filip Mitrović

Povezane vesti

U jeku najava spektakularnih pojačanja iz inostranstva, beogradski crno i crveno-beli ozbiljno razmišljaju i o potencijalnim opcijama sa domaće scene.

Tokom jeseni je najprijatnije iznenađenje bio subotički Spartak, koji je završio na trećem mestu, a pažnju su privukli i niški Radnički sa pet uzastopnih pobeda u finišu prvog dela sezone, zatim Voždovac i Napredak koji su postali ''specijalisti'' za pobede nad Partizanom i Zvezdom.

Vojvodina je imala mnogo problema, menjala je i trenere i upravu, pa je jesen završila tek na osmoj poziciji.

Upravo iz ovih pomenutih klubova treba tražiti moguća pojačanja za naše najbolje klubove i srpske predstavnike u 1/16 finala Lige Evrope.

Nekih nagoveštaja već ima, pa tako ''Blic'' navodi da je Zvezda zainteresovana za Đorđa Ivanovića iz Spartaka koji je proglašen i za najboljeg igrača polusezone u Superligi. On je i najzaslužniji za sjajne rezultate Spartaka, a može se pohvaliti i odličnim golgeterskim učinkom, sa 11 postignutih golova.

Kada je Zvezda u pitanju, jedno pojačanje je već angažovano iz Superlige, pošto je potvrđeno da se Milan Pavkov vraća sa pozajmice iz niškog Radničkog.

Što se tiče Partizana, pomenuti izvor navodi i da je ''na radaru'' crno-belih 23-godišnji napadač Dejan Georgijević iz Voždovca, koji je svojevremeno prošao Omladinsku školu Partizana, ali potm nije uspeo da se izbori za svoje mesto u seniorskoj konkurenciji.

Ne treba zaboraviti ni odličnog Aleksu Vukanovića iz Napretka, koji se i u prethodnom periodu pominjao kao potencijalno pojačanje ''večitih'' i koji je i ove jeseni potvrdio kvalitet.

U svakom slučaju, biće veoma zanimljivo ove zime tokom prelaznog roka...

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Monday, 18.12.2017
09:26

Mislim na utakmicu u Subotici.

avatar
Milan_89
Monday, 18.12.2017
02:26

Djordje Ivanović u Zvezdu!

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 17.12.2017
16:22

Ivanovica sam doveo na menadzeru, decko kida. Za stopera sam doveo Milosa Sataru, ubica. Ne znam kakvi su u stvarnosti, ali na fm kidaju.

avatar
Peca Kodzo
Sunday, 17.12.2017
15:43

Stefan Hajdin, levi bek Spartaka

avatar
Sunday, 17.12.2017
15:35

Naravno da ima samo nasi velikani ne snimaju dovoljno po Srbiji. Pa taj Milunovic iz BATE-a je igrao u Mladosti iz Lucana! Mogao je u vecite za mnogoooo manje pare. Isto kao Gobeljic, dosao covek iz Napretka i objasnio svima kako se igra. Igra covek i desnog i levog beka i u vezi, sta god Miloje zatrazi!

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 17.12.2017
12:53

Moze Georgijević i Filipović .

avatar
Saša Ilić
Sunday, 17.12.2017
14:18

Vukanović je strašan napadač i čudi me da je još uvek u Napretku.

avatar
LoleRava
Sunday, 17.12.2017
14:23

Koji Filipovic,onaj stoper iz Vozdovca?Ako nisam nesto pomesao?