Ima li u Kamerunu još pojačanja za Partizan?

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.12.2017.
12:32
Izvor: Sportske.net

Tavamba je ove zime postavljen na važnu funkciju u svojoj domovini, može li i Partizan od toga imati neke koristi?

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Preneli smo tokom prošle nedelje, najbolji strelac Partizana Leandre Tavamba odmor provodi u Kamerunu, gde je, na iznenađenje ovdašnjih ljubitelja fudbala, izabran za potpredsednika kamerunskog prvoligaša Ajgl Rojala iz Menue.

Na tu temu, Tavamba je govorio ovih dana u intervjuu za tamošnji ''CamFoot'' i objasnio zbog čega se prihvatio ove funkcije i kakva su konkretno njegova zaduženja.

''Znajući za teškoće u kojima se klub nalazi, bilo je potrebno da im pružim podršku i danas sam više nego zadovoljan. Posle nedavnih napetih događaja, mislim da smo iz svega izašli sa pozitivnim rezultatom i nadam se da će nova sezona zadovoljiti očekivanja navijača.

Ja sam unapređen u drugog potpredsednika kluba i sada ćemo održati radnu sednicu da vidimo na kom će nivou svako moći da doprinese, kako bi klub počeo da se kreće u pravcu u kom svi želimo.

Pošto poznajem većinu igrača u prvenstvu Kameruna jer sam igrao sa njima, pokušavam da pomognem treneru da regrutujemo što više dobrih igrača''
, objašnjava Tavamba.

Naravno, pitanje koje se nameće posle ove Tavambine izjave je i da li među tim igračima ima nekih koji bi mogli da pomognu i Partizanu u nastavku sezone i da li se među njima krije i neko ko bi mogao da ga nasledi u Partizanu, imajući u vidu jučerašnju izjavi sportskog direktora Ivice Ilieva da Kamerunac 99 posto odlazi iz Humske ove zime.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke