Ima li Nejmara u avionu za Beograd i zbog čega kažeš Zvezda, a misliš na "Gladijatora"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 10.12.2018.
12:18
Izvor: Sportske.net

PSŽ stiže u Srbiju. U kakvom raspoloženju?

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Iako nije trenirao danima na terenu, odnosno vežbao je u sali, odvojeno od ekipe, Nejmar je dobro, i ukrcao se u avion za Beograd.

Francuski listovi pišu da će Tuhel rizikovati i rovitog Brazilca poslati na teren, već smo rekli, za prvenstvo mu ne treba, a protiv Zvezde kiks nije dozvoljen.

"L'Ekip" piše da će Brazilac večeras trenirati na "Marakani", da će to biti poslednji test, ali da samo neki veći bol može da spreči Neja da istrči sutra uveče na teren u Beogradu.

I dalje se spekuliše o njegovoj budućnosti, PSŽ je demantovao L'Ekip, ali istina je da i kada bi želeli da ga prodaju, više od 200 miliona ne mogu da dobiju. Barsa nema taj novac, Real ima druge mete, ostaju klubovi PL, mada je i to daleko od realizacije.

Francuski novinari upozoravaju na "minu" u Beogradu.

"Zvezda je jedno od najkomplikovanijih gostovanja, svi su toga svesni, Liverpul je velika opomena. Neće biti lako u paklu stadiona", kaže Pjer Dukrok sa RTV Monte Karlo.

"Mi moramo da damo gol, ono što nije uspelo Napoliju i Liverpulu tamo, pristup je isti kao i protiv Engleza, nema šanse da ih potcenimo, nisu bez razloga u Ligi šampiona", dodaje Julijan Dreksler koji će biti na klupi.

Habib Beje nekadašnji napadač Marseja i Njukasla, bivši igrač PSŽ koji je ponikao u klubu je uporedio "Marakanu" sa gladijatorskom arenom.

"Zaista je kao Koloseum, prvo mi na pamet padne film Gladijator kad čujem o navijačima Zvezde", rekao je nekadašnji defanzivac koji je igrao za reprezentaciju Senegala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 10.12.2018
21:28

Sutra sa Marakane nasu pesmu sirom sveta da cuju, Srbija i srpska dijaspora ce da luduju.

avatar
zdenkomen
Monday, 10.12.2018
19:26

Sa Nejmarom ili bez njega, PSG je i suviše jak tim. Budimo iskreni, svi bi voleli da Zvezda odigra bar nerešeno, ali su šanse toliko minimalne da su zanemarljive. O pobedi da ne govorim. Želim da odigraju pošteno, hrabro, muški i srčano, pa šta bude. Nikad se ne zna. Lopta je okrugla, sigurno potcenjuju naš tim, pristup igri će im biti opušten, pa ako bude malo sreće da im damo prvi gol, eto male prilike za nešto više. U svakom slučaju, neka im je sa srećom.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 10.12.2018
14:39

Neka i sutra Marakana bude neosvojiva tvrdjava.

avatar
ddr16
Monday, 10.12.2018
13:30

iako je i prosle godine u evropi marakana bila zvezdina snaga i nisu se tu naigrali ni cska,ni krasnodar,sparta,keln,bate i ove godine salzburg bilo je mnogo potcenjivackih komentara cak i od igraca psz-a,napolija,liverpula,onda su mislili da je ono protiv napolija slucajnost,ali posle liverpula su svi svhatili koliku snagu marakana daje zvezdi i da to nije slucajno i okrenuli su pricu skroz i gledaju zvezdu drugim ocima,vidi sto po svakom intervjuu,sad je to odjednom tesko gostovanje,pakao,gladijatorska arena i slicno,a na pocetku niko nije ocekivao da ce zvezda nekome otkinuti bodove.
srecno sutra,zvezdo!

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 10.12.2018
13:20

Jee ala su nafurani... Ako :)