Ima li kraja Partizanovim problemima? Nove muke oko sastava!

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.02.2018.
14:58
Izvor: Sportske.net

Šta će Đukić odlučiti u četvrtak?

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Izgledalo je da će biti ''samo'' dve dileme oko startne postave Partizana pred put u Plzenj, ali danas se pojavila još jedna, koja stvara dodatne brige šefu stručnog štaba Miroslavu Đukiću.

Podsetimo, ključno je pitanje štopera, s obzirom da Milan Mitrović ne može da nastupi zbog crvenog kartona iz prve utakmice, a da Bojan Ostojić tek ''izlazi'' iz povrede.

U Lučanima je na toj poziciji nastupio Nemanja G Miletić, a svoju šansu iz prikrajka vreba i tinejdžer Sveta Marković.

Neizvesnost vlada i oko nastupa Saše Zdjelara, koji se oporavio od povrede i on će najverovatnije zaigrati od prvog minuta na poziciji zadnjeg veznog, dok oporavljeni napadač Ognjen Ožegović po svoj prilici može da se nada šansi sa klupe za rezerve.

Međutim, danas se pojavio novi problem. Zamenik kapitena i desni bek Miroslav Vulićević ima problem sa skočnim zglobom posle utakmice protiv Mladosti, pa je i njegov nastup doveden u pitanje!

On će, svakako, putovati u Plzenj, ali izgleda da se do poslednjeg trenutka neće znati da li će moći da nastupi.

Dodatni problem je što Partizan na toj poziciji nema adekvatnu zamenu. Tokom priprema je par mečeva kao desni bek odigrao Luka Cucin, ali to nije realna opcija u ovom trenutku.

Ako Vulićević ne bude mogao da zaigra, najveće šanse da zauzme mesto uz desnu aut liniju ima Milan Radin, a potencijalno rešenje je i Nemanja R Miletić, ali onda bi na štoperu bio još veći deficit.

Dakle, mnogo briga za Đukića, a do sutra bi trebalo da se zna nešto više i o Vulićeviću, ali i ostalim problematičnim pozicijama.

Sastav

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Tuesday, 20.02.2018
20:47

gurnuti celavog desno, svetozar makrkovic na stopera sa onim drugim panjem mileticem, i levo urosevic .............. pregurati tih 90 minuta i okrenuti se prvenstvu ako ispadnemo ................ realno nemamo klupu, a jedva imamo i prvu postvau, ovo je vise nego ocekivano za mene ove sezone

avatar
OneSeasonWonder
Tuesday, 20.02.2018
22:46

Moze Radin da igra desnog beka.

avatar
Wednesday, 21.02.2018
10:19

Moze, ali, citam da ga Djukic ne vidi tu. Pre ce i Miletica pomeriti nego sto ce Marka staviti da igra beka:-// Jedino ako to nije neka takticka caka.

avatar
AlexPFC
Tuesday, 20.02.2018
19:49

Po svemu sudeći postava sa ovog gore grafičkog prikaza će i istrčati na teren. Radin je već igrao na poziciji desnog beka pa je najlogičnije da baš on zameni Vuleta ukoliko to bude bilo neophodno. Što se tiče štoperskog para Đukić će sigurno ubaciti Miletiće, posebno ovog sa kosom, čak i u slučaju da se Ostoja oporavi. Ostoja je dugo odsustvovao zbog povrede, nije prošao kroz cele pripreme i pitanje je koliko je on sada spreman za jednu utakmicu ovakvog inteziteta. Sa Zdjelarom je potpuno ista situacija kao i sa Ostojom, premalo odrađenih treninga na pripremama sa ekipom. Naravno ne mislim da su ovo idealna rešenja ali Đukićeva je poslednja. ''Mana'' Svetozara Markovića u odnosu na Miletića sa kosom je neiskustvo ali veliko je pitanje da li je bolje staviti u vatru neiskusnog a kvalitetnijeg Markovića ili iskusnijeg ali podložnog kiksu Miletića sa kosom? Dosta golova smo u prvom delu sezone primili zbog njega, protivnici su nam radili šta su želeli po njegovoj levoj strani. Pod pretpostavkom da ova postava započne meč, obavezne izmene u drugom poluvremenu moraju biti Ožegović i Đole Ivanović, mada ja bih njih dvojicu stavio od početka. Rezultat iz prvog meča je negativan po nas ali uz hrabru i disciplinovanu igru možemo do plasmana u naredno kolo za koju god postavu da se Đukić odluči. Nisu Česi nikakav bauk, ne smemo da dozvolimo da nekim glupim kiksevima sami sebi budemo najveći protivnik. Srećno!

avatar
petar000
Tuesday, 20.02.2018
18:16

Naravno da ce biti problema kad pet godina ne mogu desnog beka da dovedu.Cucin i da je na listi ne bi smeo da igra, jer bi to bio igrac manje za nas. Decko je daleko od ozbiljnog fudbala jos uvek. Celavi ce na desnog, a za stopere ko zna...

avatar
ercov
Tuesday, 20.02.2018
17:21

Ovde nije problem sto Mitrovic nece igrati jer decko, ruku na srce, nije nivo dresa koji nosi, isto tako mislim, da nije ni problem ako Vule ne zaigra jer Partizan ne moze da zavisi od jednog desnog beka. Ovde je najveci problem u selekciji igraca oko prvog tima kao i izboru dovedenih pojacanja za novu sezonu i za ovako vazan mec a od kojih Partizan nema nikakvu korist niti kvalitetnu razliku u odnosu na proslu polusezonu. U prvom mecu protiv Ceha smo se uverili da ovom timu nedostaju bar tri kvalitetna igraca koji cine prevagu u timu i koji bi napunili gol prosecnog protivnika a ne bauka kako ga lazno predstavljaju u javnosti.

avatar
Milorad
Tuesday, 20.02.2018
16:31

Sta je sa antonovim? Ozegovic od prvog minuta da igra ako je spreman..

avatar
Tuesday, 20.02.2018
16:08

Ne moze Cucin jer nema dve godine neprekidno u mladjim kategorijama, a nije prijavljen na A listu/listi- stvar je toliko ozbiljna da cak ni ja ne znam sta bi sad trebalo da se uradi:-D Salim se- Radin desno, celavi i Ostojic na stoperima, Fantom i Sasa na sredini, Pantic levo, Tosic ili Jankovic desno i Suma iza Tavambe ili Tavamba iza nekog drugog (klasicnog tj. klasicnijeg) napadaca. Na klupi neka budu kosati M, Ilic, Mesko, pacovko i dva Djoleta ili Sveta, Anto i neko vec da izvisi izmedju Ilica i MJ ili Jovanovica i pacovka.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 20.02.2018
16:58

kosati m haha koji si ti lik brate. igrace vule ipak.

avatar
Wednesday, 21.02.2018
09:47

Nije poveo Jovanovica, ne mogu da verujem...

avatar
Tuesday, 20.02.2018
20:14
avatar
Zlatko_M
Tuesday, 20.02.2018
16:03

Radin onda, kod Nikolica je igrao na poziciji desnog beka...