Ima li kraja Partizanovim malerima? Nova velika briga pred derbi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.02.2019.
11:40
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Šta se to dešava u Partizanu, zbog čega se njegovi fudbaleri tako lako i često povređuju?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Kako se koja utakmica završi, navijači Partizana u poslednje vreme strepe da li se neko iz ekipe Zorana Mirkovića povredio.

I zaista, retki su trenuci kada je šef struke crno-belih mogao da računa na sve igrače, veći deo jeseni su zbog povreda propustili Janković i Tošić, ali još veći problemi usledili su ove zime.

Danilo Pantić i Đorđe Ivanović su zbog povreda Ahilove tetive propustili čitave pripreme i još uvek se nisu oporavili, Musa Ndžaj se povredio tek što je došao u Partizan, a u prvoj utakmici prolećnog dela sezone mladom štoperu Svetozaru Markoviću povređeno je koleno, pa će standardni prvotimac Partizana morati na operaciju i očekuje ga duža pauza.

Nažalost po crno-bele, ni to nije sve kada su u pitanju problemi sa povredama.

Znate već da je Zoran Tošić jedan od igrača koje je trener Mirković juče protiv Proletera poštedeo napora, posle meča šef struke je kratko rekao da je u pitanju zdravstveni problem, ali ispostavilo se da nije u pitanju nekakva prehlada, već - nova povreda.

''Telegraf'' danas otkriva da Tošić sada ima problema sa povredom unutrašnjeg dela butnog mišića i da zbog toga juče nije bio u konkurenciji za sastav tima, pa je njegovo mesto zauzeo Armin Đerlek.

Ipak, u Humskoj se nadaju da povreda nije teže prirode. Plan je da Tošić do srede radi po posebnom programu, a da se onda vrati u pun trenažni proces, pa i dalje postoji šansa da popularni ''Bambi'' ipak zaigra sledeće subote u 159. večitom derbiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kontranapad
Monday, 25.02.2019
10:02

Da nije tuzno bilo bi smesno!

avatar
Nedeljko Panic
Monday, 25.02.2019
10:01

Meni u opste nije jasno zasto su tako ucestale povrede ako kondicioni trener, maseri i terapeti rade kako treba svoj posao. Ovako nesto nije se desavalo u fk. Partizanu od kad ja pratim fudbal, a pratim ga od 1962.
Mislim da bi trebalo menjati celu upravu kondicionog trenera i medecinso osoblje jer je ocito da nisu tu za dobrobit Partizana vec zbog svojih dzepova. Mislim da bi navijaci Partzana morali da budu orgazinovaniji, jedinstveniji i odlucniji sa zahtevima ,,uprava napolje" sve do njihove smene. Ocito je da oni rade na stetu partzana zbog licnih interesa i ponecijoj naredbi.
GROBARI UJEDINITE SE!!!
SMENITE BAGRU: OCISTITE SVETINJU

avatar
Zeljko Trisic
Sunday, 24.02.2019
17:09

Zato sto su matori. Tosic je dobar igrac ali je penzioner

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Sunday, 24.02.2019
13:29

Komedija od kluba... prosle godine zavrsnica evropskog takmicenja, ove godine raspad... i uprava i dalje prica bajke xD svi su krivi osim njih :D dosadile su vise mantre, Vucic, sudije, nepravda, osteceni... Plasiraju nebuloze, a da je liga iole regularna, pitanje je da li bi uopste bili 6ti-7mi...

avatar
Impozantno
Sunday, 24.02.2019
14:54

Sve to dok nam pricaju navijaci ciji tim ima ove sezone 8 penala naspram 1 Partizanovog znamo sta treba da mislimo,ili gola sa linije,iz auta i slicno,da ne nabrajam sad.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Tuesday, 26.02.2019
07:53

Rece navijac kluba ciji tim pustaju da igra 100 minuta ne bi li dao gol, o ofsajdima da ni ne pricamo... Normalno je da se sviraju penali kad odbrambeni igraci nemaju drugi nacin da zaustave napadace... Pribajte da osmislite neku akciju, razvijete igru, mozda i iznudite neki penal ;) dokle god ne mozete ni da udjete u sesnaesterac, a kamoli da napravite priliku, odbrambeni igraci nemaju ni potrebu da vas ruse :D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 24.02.2019
15:26

Lepo ste to smislili da opravdate zvezdin kriminal, ali neće moći. zvezda je opstala zahvaljujući njima, u ligi je zahvaljući Toletovoj izmišljenoj licenci u kojoj skoro nijedan bod ne može da osvoji bez sudija. Koliko takvi kao ti imaju obraza govori o tome da se javljaju nakon brutalne jučerašnje krađe nad Partizan protiv Proletera. Neće vam proći - dobro pamtimo sve.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 24.02.2019
12:45

Ako ne bude igrao, zelim mu da momentalno zavrsi karijeru.