Ima li kraja lošim vestima za Partizan - Povređen i sjajni omladinac, drugi prelazi u Zvezdu?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.10.2018.
17:35
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Plan koji je nedavno počeo da se realizuje u Humskoj, već je počeo da se kvari.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Posle današnje informacije da je vezista Partizana Aleksandar Šćekić morao na operaciju nosa, a zbog povrede u jučerašnjoj utakmici sa Spartakom ŽK u Kuli, usledile su još dve loše vesti za crno-bele.

Ovoga puta su stigle iz omladinskog pogona.

Podsetimo, Partizan je pre nešto više od mesec dana potpisao profesionalne ugovore sa nekolicinom najtalentovanijih igrača iz generacije 2001, o čemu smo pisali i na našim stranicama.

Među tim igračima je i napadač Nikola Štulić, od koga se mnogo očekuje u narednim godinama, ali ''Telegraf'' danas prenosi da je ovaj momak pre nekoliko dana na treningu oštetio ukrštene ligamente kolena i sada ga po svoj prilici čeka višemesečni oporavak.

Preciznije informacije na ovu temu biće poznate za nekoliko dana, posle dodatnih lekarskih pregleda.

Međutim, ni to nije sve. Jedan od igrača koji je takođe bio planiran za potpisivanje profesionalnog ugovora, vezista Martin Novaković, najverovatnije će se iz crno-belih, preseliti u redove - ''večitog rivala''!

''Telegraf'' s tim u vezi navodi da je Novaković odbio ponuđen uggovor iz Humske, a da mu je Zvezda navodno ponudila čak tri puta više novca na godišnjem nivou.

Pomenuti izvor podseća da u Partizanu nisu odustali od prakse da za prve profesionalne ugovore nude igračima po 12.000 evra na godišnjem nivou, ali izgleda da su u Zvezdi bili mnogo izdašniji...

Ipak, da sačekamo konačan rasplet, možda Partizan i nađe način da zadrži talentovanog igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Monday, 22.10.2018
22:45

pa bilo bi vreme da se ta cifra poveca ......... vec godinama omladinci za prvi ugovor dobijaju 1000 evra mesecno, zadnjih samo 2-3 godine plate su svugde otisle enormno gore, samo partizan jos uvek stagnira ....... pa dajte klincima bar 3000 mesecno, to nisu neke velike pare, a vratice se ako 1 od 5 uspe i proda se, mislim da je to sitnica za zrtvovanje