Ilija Stolica - Sa Voždovcem sjajan, sa Vojvodinom počeo da posrće, kako bi prošao sa Partizanom?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.03.2018.
10:33
Izvor: Sportske.net

U Partizanu, pogotovo u ovim kriznim trenucima ne bi mogao da računa na period prilagođavanja. Navijači bi odmah tražili i bolju igru i bolje rezultate. U kontinuitetu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Ilija Stolica od juče ponovo figurira kao favorit za mesto trenera Partizana. Kažemo ponovo, jer je malo nedostajalo da se još letos iz Voždovca preseli u Humsku, ali je onda Đukić izbio u prvi plan i prihvatio ponudu čelnika Partizana.

Ove zime Đukićev Partizan je ušao u veliku krizu i igre i rezultata, pa se posle poraza u Nišu aktivno radi na pronalaženju njegovog naslednika na klupi crno-belih.

Za to vreme, Stolica je tek započeo svoj mandat u Vojvodini, a već se najavljuje njegov odlazak sa ''Karađorđa'', i to pred derbi sa Crvenom zvezdom u sredu.

Veliko je pitanje kako sve ovo utiče i na Stolicu i na njegove igrače pred duel sa liderom na tabeli, s obzirom da dva dana pred utakmicu nije izvesno da li će mladi stručnjak voditi ekipu novosadskog superligaša protiv Crvene zvezde.

Dodatni razlog za brigu u Novom Sadu, ali i povod za razmišljanje u Humskoj, jeste činjenica da je Vojvodina sa Stolicom na klupi ostvarila jednu pobedu, jedan remi i jedan poraz, baš tim redom u prva tri ''prolećna'' kola.

Počelo je pobedom nad Voždovcem (2:0), nastavljeno teško izborenim remijem protiv Mačve u Šapcu (1:1), a proteklog vikenda Vojvodina je poražena u Kruševcu od Napretka sa 1:0.

Deluje da Vojvodina igra sve slabije iz meča u meč, pa se postavlja pitanje da li će Stolica uspeti da sa ''Lalama'' ponovi ono što je činio sa Voždovcem u proteklom periodu, kada je pobeđivao i Partizan i Zvezdu.

Ukoliko bi, možda već danas, odlučio da se preseli u Humsku, neće moći da računa na strpljenje navijača. Oni bi od njega odmah očekivali značajne promene , pre svega u igri Partizana, a posledično i u rezultatima.

Crno-beli su ove sezone već odavno potrošili sve ''kredite'' kada su u pitanju kiksevi na domaćoj sceni. Novi trener treba Partizan da uvede u seriju pobeda. Što pre.

Ili će Đukić ostati uporan u pokušaju da sam izvuče ekipu iz krize, bez obzira što svi najavljuju njegov odlazak...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Vukic
Monday, 05.03.2018
13:21

ostavitie se Stolice kad nemoze zakoski da vodi tri kluba u jednoj takmicarskoj godini trzite drgo resenje za trenera

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 05.03.2018
12:21

Najnovija vest i pikanterija:-): Prvi pik je Ilija Stolica, koji je trenutno trener Vojvodine, ali bi problem mogao da predstavlja propis FSS po kom trener ne može tokom jedne sezone da sedi na klupi tri različita kluba.

avatar
Emperador(2018)
Monday, 05.03.2018
12:05

Vladimir Ivić!

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 05.03.2018
12:03

Kako smo sebi nabacili omcu oko vrata tom pricom o dugo iscekivanom prezimljavanju, bas me zanima kako misle da placaju cak trojicu trenera u isto vreme.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 05.03.2018
12:22

A ni Stolica ne bi trebao da sedi na dve stolice:-D

avatar
trifun
Monday, 05.03.2018
11:50

Ako dodje sa 8 svojih ljudi i taman da ga sačeka suspenzija zbog što bi Lale rekle pcovanja sudije u prošlom kolu.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 05.03.2018
11:46

Vojvodina remizirala sa Macvom i izgubila od Napretka (obe u gostima) i to je odmah neki problem? Da bi Vojvodina bila prvak, treba da poveze dobre igre i kod kuce i na strani, uvek je izostajalo jedno od ta dva i kad su imali jaci tim od -vecitih- (naravno, mnogobrojni (ne)fudbalski faktori su najcesce uticali na to, ali nisu bas uvek, nesto je i do samih tih igraca); Partizan je ove sezone dva puta izgubio od Napretka, a i zvezda jednom, tesko da taj rezultat predstavlja neki veci rezultatski neuspeh, a kamoli iznenadjenje...