Iliev žestoko udario na kritičare: ''Vi ništa ne znate i nemate pravo da se javljate!''

Autor: Darko Mitrović
petak 24.11.2017.
11:17
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Sportski direktor Partizana je jedan od retkih koji je maksimalno verovao i u trenera Đukića i u igrače koje je dovodio i u plasman Partizana u narednu fazu Lige Evrope. Sve vreme kritikovan od mnogih, sada je dočekao svojih pet minuta da im odgovori.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Ako je neko sa lavinom emocija u sebi dočekao plasman Partizana u ''evropsko proleće'' posle 13 godina, onda je to svakako sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

To je i pokazao u svojoj prvoj reakciji posle trijumfa crno-belih nad Jang bojsom (2:1) u Humskoj, a na početku razgovora sa Željkom Pantićem na TV Partizan je najpre pohvalio navijače i sjajnu atmosferu na stadionu.

''Ponosan sam na igrače, stručni štab, našeg velikog trenera, najponosnioji na navijače. Oni su nas nosili.

Generalno, naši navijači nas nose, u ovoj godini konstantno na njihovim krilima letimo. Rekli smo da ćemo proći u Ligu Evrope, velike zasluge svima. Mi ovde sigurno nećemo stati. Imamo velike ambicije koje su na nivou renomea kluba čiji dres igrači s ponosom nose. Divno je biti čovek čijim venama teče crno-bela krv. Ne mogu ponos koji osećam rečima da iskažem, ali sve staje u jednu reč - ISTORIJA'',
istakao je Iliev.

A onda se setio svih kritika i posle poraza od Dinama iz Kijeva u Humskoj i uputio žestoku poruku svim kritičarima.

''Mi smo izgubili od Dinama iz Kijeva da bi 'miševi' i svi nevernici pokazali ko su i šta su. Spoljašnost njihova je lepa, navodno vole Partizan, a ustvari mrze i sebe i sve što je crno-belo. Oni su se tad pokazali. Nevernici jedni, verujte nama. Ja sam obećao i svako svoje obećanje ispunjavam.

Pokazali su se oni koji su pričali 'Đukiću, odlazi', 'Šta igrate, sa ovakvom igrom nećete daleko?'. I nismo daleko, ali tek ćemo da budemo daleko'', poručio je Iliev i nastavio, podsećajući i na omalovažavanja pojedinih fudbalera Partizana:

''Pitam se da li je Tavamba veći od Leonarda... Ovakvu dominaciju nijedan igrač Partizana u Evropi nije pokazivao. Svi oni koji su pričali za njega, za Evertona i za druge da ništa ne znaju, sada se pokazalo da VI NIŠTA NE ZNATE. Više s vama nećemo pričati,  I NEMATE PRAVO DA SE JAVLJATE! A kad se budete javili, onda ćemo lepo sa nekim dosijeima o svakom od vas da udarimo na vas.

Ožegović - omraženi igrač. Bio sam na stubu srama kad sam rekao da ja stojim iza njega. A on ovako vraća. Da ne zaboravim Danila Pantića koji je eksplodirao, Jankovića koji je leteo po terenu, naše srce Evertona, čudesnog Jevtu, odbranu od čelika, našeg velikog Vladimira i naravno legendarnog Saleta koji uđe da zatvori utakmicu'', zaključio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Friday, 24.11.2017
14:56

Sve vise pokazuje svoju dvolicnost od kako je postao sportski direktor. Od mirnog i stalozenog Ivice danas se pretvorio u prepotentnog i oholog Daca Sulca koji ne preza da vredja i pogrdno naziva navijace koji iznose svoje kriticko misljenje a koje se odnosi prevashodno na njegov rad tj igracki kadar prvog tima. Ako je uzivao na pohvalama povodom dovedenih Evertona, Leonarda, Tavambe, trenera Nikolica i osvojenoj duploj kruni isto tako mora ostati profesionalan i gospodski odreagovati kako dolici osobi na tako odgovornom mestu naseg kluba. Partizan nije njegova privatna prcija da moze da je brani kako on to misli i hoce pljuvanjem i vredjanjem neistomisljenika vec je to institucija iza koje stojimo mi,vise deceniska armija navijaca koju on ne sme da vredja i pljuje. Mnogo si poleteo visoko Ivice.

avatar
DR DRE
Friday, 24.11.2017
15:36

Propustio je idealnu priliku da cuti cime bi nesumnjivo mnogo vise rekao nego onakvom reakcijom. Mogu samo da zamislim (doduse, mozda cak i ne mogu) kako je to sinoc izgledalo nasim gostima u lozi, cisto sumnjam da su nekad imali priliku da vide tako nesto...

avatar
Nedeljko Panic
Friday, 24.11.2017
17:15

Mi jesmo armija navjaca koja decenijama stoji iza kluba, ali vecina nije istog misljenja kao ti i jos nekoliko kriticara.
Bez obzira kako igramo, dobro ili lose, pobjedjujemo, igramo nereseno ili gubimo, vama nista sem kritike nepada na pamet kritike.
Ljubav prema voljenom klubu se ne izrazava na takav nacin.
Podrzimo voljeni klub uvek i svagde, kad pobjedjuje ili gubi.

avatar
sasa lesa
Friday, 24.11.2017
14:43

Bolje ti je da kupiš novu odbranu u januaru jer sa ovom ispadamo odmah na proleće...

avatar
DR DRE
Friday, 24.11.2017
15:40

Ne mora kompletnu novu da kupi, Mitrovic i Antonov su sasvim OK igraci, treba naci pravu zamenu za Vuleta koja ce igrati narednih 4-5 godina, ali i nekog objektivno boljeg stopera od Miletica koji nam jeste zahvalan igrac i moze se reci da smo pogodili njegovim dovodjenjem, ali, u isto vreme je sklon i kiksevima i losim procenama, neretko negde malo zakasni, bar za delic sekunde...

avatar
SaleNs91
Friday, 24.11.2017
15:45

Cilj je bio prezimljavanje,sad ako ubodemo Atletiko,Milan,Lacio sve sem bruke je premija.

avatar
RG VILI
Friday, 24.11.2017
13:29

Ajde Ivice,neka je sa srecom! Sad da dovedes minimum 3 igraca,ratnicke prirode,kopije Evertona! Nepotrebne igrace ,odma na prodaju,pozajmice....

avatar
paok
Friday, 24.11.2017
13:22

Polako ivice, niko nije kritikovan bez razloga. Jesmo prosli ali neke stvari i dalje nisu jasne. Cum damo gol odmah pocinjemo da se branimo i to ne bas dobro, zasto to. Odbrana nije tako dobra, videlo se juce kako smo primili gol a iskreno imali smo i srece posle drugog gola. A Jeftu ne bih komentarisao.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Friday, 24.11.2017
14:21

Nije odbrana kriva nego lose ispucavanje Tavambe odbrana je bila i vise nego odlicna !

avatar
paok
Friday, 24.11.2017
16:54

A sta je predhodilo Tawanbinom ispucavanju, da nije mozda losa reakcija Miletica.

avatar
pekky3
Friday, 24.11.2017
15:41

Kriv je celavi Miletić jer je slano procenio visoku loptu a Tawamba nije mogao ništa bolje da reaguje jer ga je lopta iznenadila i pogodila u nogu! Odbrana izbacuje visoke i opasne lopte iz jedanesterca a ne napadači...oni su tu samo da čuvaju svog igrača!

avatar
Partizan/Lazio
Friday, 24.11.2017
15:28

Realno pogresio je i Miletic sa losim tajmingom pri skoku, nije da pravdam Tavambu, ali definitivno i to uticalo na onakvu reakciju.

avatar
pfc
Friday, 24.11.2017
13:13

Pa Ivice za nesto si i iu pravu ali brate Jevtovic. Po meni je on najveci krivac za primljeni gol jer je dao u noge loptu igracu YB posle cega je bio korner pa gol. Hjade Stojke, Jankovic, Tavamba ali Jevtovic i Miletic sa kosom blagi uzas.

avatar
DR DRE
Friday, 24.11.2017
13:34

Prvo Jevtovic pa Stojkovic koji je 'ladno pustio loptu da ode u korner iako je komotno mogao da je stigne pa celavi Miletic pa malo Tavamba, tim redom.

avatar
Partizan/Lazio
Friday, 24.11.2017
15:29

Bas tako, niz gresaka i onda naravno kazna. Ajde na Jevtovica sam navikao, ali bio sam ubedjen da Stojke ono stize, a on nije ni pokusao.

avatar
Vidicnemanja
Friday, 24.11.2017
12:53

Sve je u pravu.Dok se o zvezdani pisu hvalospevi,Partizan se kritikuje.A zaboravlja se da je zvezda postigla samo DVA gola u grupnoj fazi,da boaci koga trazi cela Evropa nije uradio nista spektakularno da bi vredeo DESET miliona(po terzicu).Za njega je Tavamba izmislio fudbal ali se Partizan ne bavi laznim marketingom i praznim pricama

avatar
Zoran Blagojevic
Friday, 24.11.2017
15:12

Druze u svim mecevima je Zvezda bila bolji rival. Ajde da se ne lazemo Krasnodar je bolji protivnik od svih iz te vase grupe. Ne zelim neko pogresno da me shvati ja ne umanjujem partizanov uspeh... Ali zreb i sreca su vam bile naklonjene...

avatar
Zoran Blagojevic
Saturday, 25.11.2017
15:38

Sutnuli ste na derbiju jednom, protiv Jang Bojsa u gostima na gol isto jednom, na Jna ste bili gost... Imali su vise paseva veci posed itd. A ako je ono sedma postava Arsenala kreni da pratis balet + Krasnodaru je dosudjen penal koji nije bio.. Nastavi da places i na derbiju niste jednom sutnuli u okvir... Cao zdravo

avatar
Zoran Blagojevic
Saturday, 25.11.2017
15:34

Ocigledno si video nepostojeci penal u revansu to je to !

avatar
Vidicnemanja
Friday, 24.11.2017
16:24

Pa kako ste prosli Krasnodar?Uz srecu(nepriznat gol Krasnodaru).Niste pobedili Bate u Bg,ni sedmu postavu Arsenala.Keln nije ono sto je bio pre mesec,dva dana.Omalovazavas Dinamo i Bojse jer su to veoma jake ekipe.Da vam venger nije poklonio bod u Londonu,bilo bi lose po zveldu.Ali,vi se samo hvalite a ne vidite da vam je najbolji strani golgeter u istoriji dao jedan (1)gol u grupnoj fazi.Ali se zato dicite njegovim promasajima

avatar
Friday, 24.11.2017
12:34

Ma eto ti ga Jevtović zakiti se sa njim kad si tako pametan.A i odbrana ti je baš čelična,primili smo 18 golova ove sezone.

avatar
DR DRE
Friday, 24.11.2017
12:28

Daj bre, jedva smo ih pobedili, sta si se samo isprimao toliko kao da smo usli u cetvrtfinale Lige sampiona, alo...

avatar
$$$ BRACELA $$$
Friday, 24.11.2017
14:23

Po tebi bi bilo bolje da smo ispali ? Da imas materijala da kritikujes vise, a?

avatar
Poznavalac
Friday, 24.11.2017
12:26

POlako,vise srece nego pameti imamo..igra nam je nikakva citave sezone i samo pukom srecom idemo dalje..jang bojs nas je sinoc oducio od fudbala ali eto imali smo srece..Uvek bih pre izabrao plasman u LS nego prolece u evropi preko lige uefa..Jeste da imamo rezultate ali igra je uzasna,sve se svodi na ispucavanja lopte ka tawambi pa sta bude,srednji red i organizacija napada ne postoji..Pa jang bojs je imao posed 60%,a sta bi nam tek uradili npr.sevilja,napoli,dortmund..Previse promasaja je imao iliev,gde je taj suma??Pa djurdjic,radovic...levog beka i dalje nemamo,jedan jevtovic nam igra..ne treba sada leteti nego pogledati istini u oci i poboljsati igru i dovesti neko pojacanje..dzaba sve ovo ako ne dobijemo zvezdu i ne osvojimo titulu,a kako igramo mi,a kako oni trenutno smo u podredjenom polozaju..

avatar
paok
Friday, 24.11.2017
13:18

Imamo levog beka samo sto ne igra. Svi smo trazili da Antonov dodje i dosao je, jel nam treba jos neki a tu je i Munir.

avatar
DR DRE
Friday, 24.11.2017
13:35

Kako oni to igraju? Dao sam ti plus za ovo jer si u pravu u 90% komentara, ali zar ne vidis da ih svi protivnici pustaju, a i sudije ih maksimalno guraju?