Iliev u svlačionici, Đukić otkrio zašto!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.03.2018.
18:01
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Miroslav Đukić pohvalio je svoje igrače i čestitao im na dobroj igri i pobedi u duelu sa Radom. Đukić otkrio zašto je sastanak nakon meča potrajao i šta je Ivica Iliev tražio u svlačionici.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Šampion Srbije savladao je Rad u okviru 26. kola Super lige i tako upisao prvu prvenstvenu pobedu na domaćem terenu posle više od tri meseca.

Crno-beli su slavili rezultatom 3:1 a trener Miroslav Đukić bio je zadovoljan viđenim.

"Veoma sam zadovoljan, ekipa je odigrala 90 minuta vrhunski, stvorila veliki broj šansi, igrala lepršavo i osvojila tri boda sa dobrom igrom što je najbitnije", rekao je Đukić.

Ekipa Partizana igrala je pod pritiskom zbog serije loših rezultata na startu prolećnog dela sezone pa se govorilo da bi Đukić mogao da bude smenjen. Posle današnje pobede trener crno-belih priznao je da se oseća odlično.

"Kada ekipa igra ovako kako smo danas igrali može samo da joj se čestita. Ni u jednom momentu nisam sumnjao u ovu ekipu, ona je uvek davala maksimum, a danas je imala i tu bistrinu, čistoću, igrala mirno, staloženo i strpljivo i jedina nesreća je danas Ostojina povreda", kazao je Đukić.

Bojan Ostojić je doživeo povredu ligamenata kolena i čekaju ga dodatni pregledi. Sastanak po završetku meča trajao je nešto duže i njemu je prisustvovao i sportski direktor Ivica Iliev.

"Bio je kod igrača, čestitao na igri i rezultatu jer su igrači odigrali vrhunsku utakmicu, borili se, dali sve od sebe i to je put. Nadamo se da će ovo biti vetar u leđa za naredne utakmice. Idemo dalje", poručio je Đukić.

Partizan za vikend gostuje Čukaričkom u okviru 27. kola Super lige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 08.03.2018
12:09

Nama da odu Miroslav Djukic i Gospodin VRHUNSKI nama ce da svane, bre ko god da dodje!!!!:)

avatar
magister
Thursday, 08.03.2018
00:04

Utakmica u kojoj je Janković igrao uglavnom desno pokazala je da on ipak može da igra fudbal, a Tošiću je sve jedno gde je, on, kad mu dođe, napravi neki potez. Saša Ilić je učinio da Partizan više liči na tim. Tavamba danas indolentan, Ožegović nedopustivo sebičan u sitaciji kad je s loptom prilazio golu i imao i Tavambu samog po sredini da mu gurne loptu da s njom utrči u gol. Cucin - danas slab, jednom zaboravio na svoju stranu, kod 2:1, zamalo da primimo gol, ne pokuša lažnjak nego je u stanju da pet puta uzastopce centrira u blok!? Miletić ćela - sjajan, Ostoja opet kiks, Mitrović, opet kiks, samo smo ovaj drugi preživeli (drugo pol). Zdjelar dobar. Đerlek, nekako hitar, vickast, nudi se, utrčava, ume s loptom. Sviđa mi se. Mora da ojača.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 08.03.2018
12:05

Cucin je slab igrac i inace, uvericete se u to kako vreme bude odmicalo. Btw, odlicno ste primetili to za blok, a imamo srece sto Rad nije i drugi put izjednacio zbog toga sto je mali svog igraca ostavio samog, samog kao duh(a), svi su mu vikali da ga pokrije, a i posle toga jako kritikovali. Koliko takvi propusti mogu da budu korigovani kroz godine? Tesko da mogu mnogo i drasticno.

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 07.03.2018
22:46
avatar
AlexPFC
Wednesday, 07.03.2018
21:57

Ovo je bila još jedna tvrda, jaka i evropska utakmica a Rad je ekipa kojoj nije lako dati gol, kako Đukić ume da naglasi ali fenomenalnom taktikom i nadčovečanskim naporima težak protivnik je ipak nekako savladan. Izgleda da je Đukić poslušao Ilieva i uspeo da primeni recept iz mečeva sa Videotonom i Jang B. što je na kraju rezultiralo pobedom sa čak 2 gola razlike. Tava, Tava pozicijaaaa :)

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 08.03.2018
12:02

Tava pozicija i ozeg reakcija:-D

avatar
petar000
Wednesday, 07.03.2018
21:44

Ovaj Djukic stvarno ne zna sta prica. Pazi, vrhunska utakmica... Pa da je vrhunska dali bi im pet jos u prvom. Alo bre covece, probudi se!!!! Sta ti hvalis? Ja sam na terenu video tri coveka koji imaju dodirnih tacaka sa fudbalom Zdjelara, Ilica i malog Djerleka, ostalo nije vredno pomena i sa jedne i sa druge strane. Cucin, ostojic, Tosic, Jankovic, Ozegovic i Tavamba zalutali na teren danas. Eeeejjj, on prica o leprsavosti. Znaci, titula je izgubljena, u prvi tim Djerlek, Jovanovic, Suma, Antonov i vidi sta mozes spasti od sezone, razigraj nekog. Izmene u ekipi samo za igrace koji su nesto igrali, najgori se i dalje tvrdoglavo forsiraju. Ja stvarno ne razumem o cemu se ovde radi.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 08.03.2018
12:02

Nema sanse da ce Jovanovic igrati zbog te situacije sa ugovorom, a jasno je da ozegovic prvi treba da leti, i to ne na klupu nego van stadiona Partizana.

avatar
Osijek 51
Wednesday, 07.03.2018
20:44

znao sam sta ce Ilijev pricati poslije pobjede nakon cetiri mjeseca. Ako je ovo vrhunska igra onda sam ja engleska kraljica. Sto god bude u naqstavku, dosadasnje gluposti se ne mogu amnestirati, ti si bivsi SD...

avatar
dragan60895013
Wednesday, 07.03.2018
20:13

Trebao sam napisati juce, da bi se danas komentar odobrio !

avatar
dragan60895013
Wednesday, 07.03.2018
20:12

Realizacija losa ( Ozegovic )

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 07.03.2018
19:43

E moj djukicu,ako je ovo vrhunska utakmica.Toliko vracenih lopti nazad kad treba ici napred,sebicluk i neznanje ozegovica,bezidejnog jankovica,slabog tosica,cucina,miletica levog,tavambe.Cak ne vidim sto se odusevljavaju saletoč,pa ovo je Rad,poslednja ekipa u ligi.tri pasa nisu bili u stanju da povezu

avatar
Ninoslav Djudjic
Wednesday, 07.03.2018
19:27

Svaka vam cast vrhunska utakmica protiv vrhunskog protivnika koji ima cvrstu evropsku ekipu i dugo su na okupu. Svaka cast.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Wednesday, 07.03.2018
19:10

Nikad jaci Rad sa druge strane, uzgred budi receno...