Iliev u ofanzivi - Počeli pregovori sa potencijalnim pojačanjem i već je stigao prvi odgovor!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.11.2018.
13:27
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Zima se približava, šta se sprema u Partizanu? Prvi potez već otkriven!

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Na temu Partizanovog zimskog prelaznog roka je, između ostalog, govorio i Ljubiša Tumbaković ovih dana (opširnije u prilogu), a sada je stigla i najnovija potvrda da se u Humskoj već vuku konkretni potezi oko jačanja tima.

Prva meta crno-belih biće iskusni levi bek i nekadašnji reprezentativac Ivan Obradović, a da se tu ne radi samo o spekulacijama, već da su počeli da se vode ozbiljni razgovori, potvrdio je i sam fudbaler u izjavi za ''Telegraf''.

''Istina je, razgovarao sam sa ljudima iz Partizana u vezi sa eventualnim povratkom u Humsku. Ne samo ja, kontaktirali su takođe i mog agenta Miroslava Stevića. Pokazali su interesovanje, razmenili smo mišljenja i predočio sam im kako stoje stvari u ovom trenutku'', izjavio je Obradović.

Tridesetogodišnji defanzivac koji ove jeseni trenira sa B timom Anderlehta u iščekivanju novog angažmana, naglašava da Partizan ima posebno mesto u njegovom srcu, ali crno-belima u ovom trenutku još ne može da pošalje potvrdan odgovor na njihovu ponudu.

''Rano je još za bilo kakve zaključke. Da budem precizniji – moj odgovor Partizanu nije bio ni potvrdan, niti odričan, tražio sam vreme za razmišljanje.

Postoje još neke opcije i nameravam tokom novembra da razmotrim sve okolnosti, presaberem se šta je najbolje za karijeru. Posle toga, već u decembru želim konačno da rešim status i posvetim se samo pripremanju za prolećni deo sezone i fudbalu generalno'', poručio je Obradović.

On je član Anderlehta od 2015. godine, ugovor mu ističe u junu naredne godine, ali se u klubu iz Brisela više ne računa ozbiljno na njega. Od odlaska iz Partizana 2009. godine, nastupao je još i za Saragosu i Mehelen.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Sunday, 04.11.2018
11:56

Odmah po povratku nazad u reprezentaciju. Zna se kako to ide kod nas..... Užas

avatar
Osijek 51
Saturday, 03.11.2018
20:39

Predstava je pocela i sve tako do kraja prelaznog roka i zavrsetka priprema, a onda gledamo brljotine tipa Ilijev. Ovo su price za naivne...

avatar
Saturday, 03.11.2018
16:14

Ajde majstore, zakopaj ih jos dublje, mozes ti to ... xD xD

avatar
svojnasvome
Saturday, 03.11.2018
15:43

92-gi levi bek

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Saturday, 03.11.2018
15:28

Kako javlja Revolt, sutra u 18h protest Partizanovaca protiv uprave.

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 03.11.2018
15:03

Ih bre kakav odgovor,u prevodu ako nema nista I niko mi ne da vise para doci cu,mislim, nije on jedini koji radi tako.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 03.11.2018
14:55

Poslednje utakmice koje je odigrao u Anderlehtu je bio veća rupa od N.G.Miletića i Uroševića u Partizanu. Šehović ukoliko nastavi kako je započeo izbaciće ga iz tima, a ima već 31 godinu. Za SL je odličan ofanzivac, ali je za Evropu slab defanzivac, još se razmišlja i čeka bolju ponudu, a kad bi se vratio ako bi odlično odigrao opet bi hteo da ide. Ne treba nam takav! Partizanu u odbrani trebaju snažni, brzi i agresivni igrači kakvi su na primer N.R.Miletić, kakav će biti Šehović.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Saturday, 03.11.2018
14:49

Iako bih voleo da nam je dao malo odlucniji i decidniji odgovor, kontam da ce konacno doci natrag.

avatar
Апис
Saturday, 03.11.2018
15:27

Чекаће друге понуде из иностранства. Ако добије нешто типа 300.000-400.000€ годишње плус гаранције да ће играти, прихватиће ту понуду. У супротном, вратиће се у Партизан на 1-ну до 1,5 годину да ,,оживи" (у фудбалском смислу), па ће преко Партизана покушати да дође до још 1-ног јачег уговора ван (макар Кина). Класика; ни први ни последњи... Премда, мислим да ће пре ,,избоксовати" ову прву опцију. Није он тако лош играч; још није за ,,старо гвожђе"...

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Saturday, 03.11.2018
16:11

Ta poslednja recenica mi je i jedina bitna, a on bar hoce da se vrati za razliku od AR.