Iliev svestan šta ga čeka, ako...

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.10.2018.
19:04
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev preuzeo je svu odgovornost za slabe rezultate i izrazio spremnost da napusti funkciju.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Nakon trinaest odigranih kola u domaćem prvenstvu fudbalski klub Partizan zauzima treće mesto na tabeli i zaostaje 11 bodova za "večitim" rivalom i braniocem titule.

Mnogi su skloni tvrdnji da je borba za titulu odlučena, a dobar deo navijača za loše rezultate krivi sportskog direktora Ivicu Ilieva.

"Prvi sam koji je spreman da preuzme odgovornost i sada smatram sebe odgovornim zbog slabijih rezultata. I dalje verujem u kvalitet ekipe, stojim iza svega što je urađeno i moram priznati da nam se dešavaju neke nesvakidašnje stvari", rekao je Iliev u izjavi za "Večernje Novosti".

Sportski direktor crno-belih smatra da je nakon promene trenera Partizan napravio igru i da je dominantan u odnosu na rivale, pa zbog toga tvrdi da ekipa ima rezultatsku, a ne igračku krizu.

"Dešava nam se kao protiv Napretka u subotu da primimo gol iz prvog šuta i da sve ode u drugom smeru. Naša kriza je rezultatska pre nego igračka", ističe Iliev.

On ne krije da je za vreme prelaznih rokova imao odrešene ruke i na tome je zahvalan Upravi. Otkriva šta će biti jasan signal da je vreme da ide.

"Ukoliko bih osetio da mi čelni ljudi ne veruju, otišao bih. Gledam se i ja u ogledalu, ali odlazak na prvu loptu, ukoliko se veruje u ovu priču, ne bi bio u redu. Kada dobijem naznaku i signal uprave, otići ću, nije nikakav problem, a sam nikada nisam bežao", poručio je Iliev.

Zanimljiv je podatak da se na dan utakmice sa Napretkom navršilo tri godine od momenta kada je Iliev preuzeo funkciju sportskog direktora u Humskoj.

"Došao sam u Partizan kada smo imali minus 26 na tabeli i kada nismo čak ni stvarali šanse. Ova ekipa je u velikim utakmicama pokazala da ima kvalitet, setite se samo duela sa Bešiktašom ili Crvenom zvezdom. Retko koji moj kolega se u Partizanu zadržao tri godine na ovoj funkciji, a i kada sam dolazio jasno mi je bilo da ću jednog dana morati da odem. Kada će to biti, videćemo. Ponavljam, neću dići sidro sam ukoliko uprava proceni da sam potreban", poručio je sportski direktor crno-belih.

Podsećamo da je početkom sezone Ivica Iliev poručio da će otići iz kluba ukoliko Partizan ne osvoji titulu, a na to je pred 158. "večiti" derbi podsetio i potpredsednik Vladimir Vuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Wednesday, 31.10.2018
09:41

Ako imalo ima obraza treba da ode sto pre.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 30.10.2018
14:11

odlazi brate i prestani da se brukas!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 30.10.2018
11:19

Ti si upravi baš i potreban jer svojom nesposobnošću odvlačiš pažnju od njihove nesposobnosti i korupcije..

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Tuesday, 30.10.2018
09:04

Komedija sa ovim covekom, sta sve necu cuti od njega! Mi smo dominantni hahahaha, zato smo tu gde jesmo

avatar
Marco Popovich
Monday, 29.10.2018
22:35

Svaka cast u dresu Partizana ali nisi ti za vece stvari

avatar
2009-2019: DOVOLJNO?
Monday, 29.10.2018
20:26

Molim te da odes iz Partizana.

avatar
ISTINA BOLI
Monday, 29.10.2018
20:21

Pozajmite pare od KK,mogli bi bar onog poljaka iz Djenove da dovedete.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Tuesday, 30.10.2018
11:19

Uzmi snikers panteru!

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 30.10.2018
11:47

Imaju oni para i drzava im gura koliko je to moguce, ali zbog Zvezdinog ulaska u LS i premija koje smo dobili jednostavno ne mogu da nam pariraju. Zato u kosarci u kk partizan vlada milionerski javasluk koji ova napacena zemlja ne pamti.

avatar
zg partizan igokea
Monday, 29.10.2018
20:11