Iliev se izvinio i obećao - Nema više ''bombi''!? Otkrio i ime budućeg kapitena Partizana!

  • Autor: Darko Mitrović

  • 21. septembar 2016.

  • 12:59

  • Izvor: Sportske.net, TV Partizan

  • facebook
  • twitter
  • email

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev govorio je za TV Partizan o proteklom večitom derbiju, ali i o svom učinku u prethodna dva prelazna roka.

Iliev se izvinio i obećao - Nema više ''bombi''!? Otkrio i ime budućeg kapitena Partizana!
Foto: Beta/BranislavBožić/Mo
Iako veoma srećan i zadovoljan posle trijumfa crno-belih nad ''večitim rivalom'' u 152, večitom derbiju, Ivica Iliev pokušava da stiša euforiju, naglašavajući da sada ne sme biti nikakvog opuštanja i da Partizan mora da nastavi da pobeđuje.

Oduševljen je i atmosferom na stadionu, koju su priredili ''Grobari'', a kada su akteri na terenu u pitanju, Iliev se osvrnuo na onog najmlađeg, Nikolu ''Blekija'' Milenkovića, talentovanog štopera Partizana, koji je svojom intervencijom u finišu meča sprečio Ruiza da ekspresno donese izjednačenje Zvezdi.

Tom prilikom, Iliev je otkrio i šta u klubu planiraju sa Milenkovićem.

''Kako sam i rekao posle derbija, Milenkovića čuvamo 'u zlatnom kavezu'. On je veliki potencijal i fudbaler koga vidimo i kao kapitena Partizana u narednim godinama'', istakao je Iliev.

Foto: Beta/BranislavBožić/Ds

Nikola Milenkovic

Potom se osvrnuo na svoj dosadašnji rad u ulozi sportskog direktora, uz obećanje da više neće biti euforičnog najavljivanja pojačanja i takozvanih ''transfer bombi'', po čemu je Iliev već postao prepoznatljiv, što naravno ne znači da i ubuduće neće angažovati igrače kvaliteta Evertona ili Leonarda...

''Ja sam bio na svojevrsnom testu u protekla dva prelazna roka. Shvatio sam da je nemoguće da i svi drugi odmah vide neke moje ideje.

Možda sam svojim izjavama stavio i teret oko vrata ljudima u klubu, ali pre svega sam stvorio pritisak sebi, pa i igračima koje sam predstavljao tako kako sam ih predstavljao. Izvinjavam se svima zbog toga.

Ali, pokazuje se da to što sam radio ima smisla i da su to prava pojačanja. Zbog toga osećam neko lično zadovoljstvo.

S druge strane, želim da obećam i sebi i drugima da ću pokušati da ne budem euforičan kao što sam bio i ne stavljam teret drugima, a sebi svakako hoću, jer uvek postavljam najviše ciljeve'',
izjavio je Iliev.

On je na kraju objasnio i da nije imao nikakve loše namere u tim svojim javnim istupima, već jednostavno ne voli da bude ''general posle bitke''.

''Želeo sam da pokažem mojim izjavama unapred šta mislim. Ne volim da budem general posle bitke, ja sam takav, ne mogu da se menjam, ali kao što sam rekao, bio sam na testu u prethodna dva prelazna roka i sada sam već mirniji pred neke naredne prelazne rokove'', poručio je Iliev.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari