Iliev potvrdio, Partizan ima novo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.01.2017.
11:19
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Konkurencija u defanzivi dodatno pojačana, još jedan fudbaler ide na pripreme u Portorož!

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ono što smo iz pouzdanih izvora i najavili pre nekoliko dana, sportski direktor Partizana Ivica Iliev je i definitivno potvrdio.

Novi fudbaler crno-belih biće Libijac Mohamed El Monir, nekadašnji fudbaler Jagodine iz njenih najboljih dana, a koji je doskora branio boje Dinama iz Minska.

On će pojačati konkurenciju na poziciji levog beka, na kojoj se za mesto u timu bore još i Nemanja Miletić i Miroslav Bogosavac, ali posle El Monirovog angažovanja ostaje pitanje da li će neko od pomenute dvojice napustiti Humsku ove zime.

''Libijac Mohamed el Monir će nam se pridružiti sutra, odmah će se uključiti u trenažni proces i putovaće sa ekipom na prvi deo priprema u Portorož u petak'', potvrdio je Iliev, a prenose ''Novosti''.

Naravno, sve se ovo dešava u senci Partizanove suspenzije sa evro scene od strane UEFA, iako čelnici kluba iz Humske i dalje veruju da će Sud u Lozani presuditi u njihovu korist.

Očigledno, Iliev u potpunosti veruje predsedniku Vučeliću, generalnom direktoru Vazuri i Partizanovom advokatskom timu, pa ovih dana radi kao da opasnosti od jednogodišnje eliminacije sa evropske scene uopšte nema.

''Partizan će sigurno igrati Evropu. Imamo razloga da verujemo da će sve ispasti kako želimo, iako u životu ni za šta ne možeš stopostotno da tvrdiš da će se dogoditi'', optimista je Iliev, iako sam nema uticaja na rasplet ove drame.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Rats Hunter Hetzel
Sunday, 15.01.2017
01:21

pojacanje iz svetski poznate fudbalske velesile koji se kalio u Jagodini... svesni da ih uefa izbacila i da im tim za evropu ne treba, dovode fudbalere koji prilice nasoj ligi... smesno i jadno za srpski fudbal koji sve vise tone ka dnu...

avatar
babaroga
Saturday, 14.01.2017
16:08

Svaka cast! Gadafi ce biti verovatno najbolji ofanzivni levi sspoljni igrac u ovoj ligi ako se vrati u formu od pre par godina. Neverovatan je na toj poziciji! Jedina mana: ne postoji desna noga. Ko Rekoba nekad: kolko je leva dobra, tolko je desna ocajna:D

avatar
Povratak kralja #48
Saturday, 14.01.2017
13:09

Ofanzivno bi bio najbolji naš bek, a defanzivno iza Vulićevića, a možda i tek iza Miletića. Zavisno od protivnika može da igra u levo krilo, u svakom slučaju nama trebaju dobri centaršutevi pogotovo što sada dobijamo Tavambu pa se nadam da će svi bekovi popraviti centaršuteve. Za to je potrebno samo vežbati na treninzima i to lako može da se ispravi.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Saturday, 14.01.2017
13:51

Kako tek iza Miletica, Vulicevic je po tebi defanzivno bolji od Miletica?

avatar
ralee
Saturday, 14.01.2017
18:57

Ако је дефанзивно гори од Вулићевића, онда нам и не треба. Вулићевић је пре повреде био убедљиво најбољи десни бек у последњих неколико година, сад је очајан.

avatar
Povratak kralja #48
Saturday, 14.01.2017
18:13

Možda trenutno nije u najboljoj formi ali Vulićević bolji defanivno od Miletića, jeste da Miletić igra bolje glavom jer je prosto viši i ima bolji odraz ali mi Vulićević daleko više poverenja uliva na zemlji, 1 na 1, sigurno se bolje postavlja, bolje čita igru i bolje markira protivnika.

avatar
Cataphract
Saturday, 14.01.2017
13:01

Ivica Ilijev zvani Ivica Pojacanje xD

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Saturday, 14.01.2017
12:28

Jedan moj komentar vec 18 sati ceka na odobrenje, a uopste nije uvredljiv, takav biste verovatno odmah odbacili.

avatar
Povratak kralja #48
Saturday, 14.01.2017
15:05

Verovali ili ne 3 moja komentara čekaju od prošle godine :D

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Saturday, 14.01.2017
17:19
avatar
WITH A GOOD CAUSE
Saturday, 14.01.2017
12:22

Onaj lidbo iz telegrafa (namerno t) ga je stopedeset puta pitao jedno isto pitanje, ja bih demonstrativno napustio taj razgovor. Gde smo na spisku rocista, ej?! Jedan tvrdi da smo presudu dobili 19, drugi 21, a valjda je bar to kad smo zalbu CAS-u izjavili nesporno jer se obojica drze 30.12, ali nije svejedno kad smo primili odluku!