Iliev posle povrede Zdjelara: "Veliki udarac"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.02.2018.
10:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Vezni fudbaler Partizana Saša Zdjelar neće biti u timu za duel sa Viktorijom i u Humskoj ne kriju da će njegovo odsustvo predstavljati ogroman udarac za ekipu.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbalere Partizana u četrtak očekuje prva utakmica 1/16 finala Lige Evrope protiv Viktorije iz Plzenja, a trener Miroslav Đukić već danas zna da neće imati sve igrače na raspolaganju.

Novajlija Saša Zdjelar povredio se u završnici priprema na Kipru i zbog toga neće biti u stanju da pomogne timu iako su se u Partizanu nadali da će do utakmice sa Viktorijom mladi vezista uspeti da se oporavi.

"Saša je izuzetno bitan igrač za nas, momak je projektovan da uskoro bude lider ovog tima i nema sumnje da je ovo veliki udarac", kazao je za "Novosti" Ivica Iliev.

Kako trenutno stoje stvari, mesto Saše Zdjelara u startnoj postavi zauzeće Marko Jevtović koji je tokom jeseni bio standardan u veznom redu.

"Moram da napomenem da verujem u Marka Jevtovića, jer je mnogo puta pokazao da ima pravi karakter i da se zna da na pravi način iznese teret ovako važnih utakmica", poručio je Iliev.

Utakmica Partizan - Viktorija Plzenj igra se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
chaki
Wednesday, 14.02.2018
15:04

Nije odigrao nijednu utakmicu za vas i veliki udarac, a neznas ni kako bi igrao,to mozemo mi juce da kažemo zato sto kanga i Boaci nisu igrali...

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 14.02.2018
13:21

Tesi me jedino sto ni vezisti Plzena nisu previse mobilni pa Jevtoviceve mane valjda nece biti bas toliko dolaziti do izrazaja.

avatar
Sladjan Radisavljevic
Wednesday, 14.02.2018
12:18

Ne znam zašto i kako ali imam osećaj da prolazimo, mislim da će biti onako mučki na silu tj na jedvite jade ali da prolazimo.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 14.02.2018
12:08

Ne brinem zbog Sase Zdjelara, vise me brinu Miletic stoper i Vulicevic, oni su rizicniji