Iliev ''pojačao'' Partizanovu ekspediciju u Sloveniji: ''Nažalost, došao sam sam...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.06.2017.
13:41
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Sportski direktor Partizana od juče je uz ekipu crno-belih na završnom delu priprema, kako bi danas od 17:30h na delu video Đukićev tim u utakmici protiv Kapfenberga.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Kao što znate, Partizan još uvek nije kompletan, pa crno-beli ni danas neće nastupiti u najjačem sastavu.

Leonardo je (ne)opravdano zakasnio, trebalo bi da u Sloveniju stigne sutra, a Đurđević i Jevtović prema ranije objavljenom planu, treba da se ekipi priključe u četvrtak.

Ivica Iliev je na tu temu govorio i u intervjuu za ''SOS kanal''.

''Nažalost, došao sam sam, a trebalo je sa Leonardom, ali zbog problema sa kartom, on će nam se priključiti u sredu.

Nadam se da će odmah po dolasku u Beograd biti organizovan njegov put u Sloveniju, a u četvrtak očekujemo Đurđevića i Jevtovića, koji je ostao u Beogradu da preventivno obavi neke stvari'',
izjavio je Iliev.

Novi šef struke Partizana Miroslav Đukić juče je privukao veliku pažnju javnosti izjavom kako Leonardu baš i nisu potrebne duge pripreme, a Iliev se složio sa tom konstatacijom. Izneo je još jedan argument u prilog Đukićevoj oceni.

''Slažem se sa našim trenerom, definitivno je Leonardo to i pokazao, jer i kada je dolazio u Partizan, za vrlo kratko vreme je uspeo da uđe u takmičarsku formu i celu sezonu je odigrao na visokom nivou.

On je takve konstutucije, da ne bi trebalo da predstvlja nikakav problem što je nekih desetak dana ostao duže na odmoru u odnosu na ostale igrače'',
izjavio je Iliev.

Početak nove sezone je vrlo blizu, već 11. jula, kada ćemo na delu videti da li su i u kojoj meri Đukić i Iliev u pravu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Tuesday, 27.06.2017
14:44

Iliev nisi u pravu, usao je u formu kasno kad smo ispali iz Evrope, a pitanje je zasto. Verovatno jer je kasnio i prosle godine. Kasnije jeste usao u formu ali bojim se da opet ne bude kasno. Dosao si sam jer niste u stanju da zavrsite dva pojacanja od kako je prvenstvo zavrsilo. Svaka cast na pojacanjima za proslu godinu ali od toga se ne zivi. Verovatno cemo proci Buducnost sa ovim kadrom ali dalje sigurno necemo ako se ne dovedu 2-3 dobra igraca i to ne iz nase lige.