Iliev otkrio kako su tekli pregovori sa ''NEUPOREDIVIM''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.06.2016.
11:14
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je u razgovoru sa novinarima u Poljskoj šta su sve on i njegovi saradnici morali da rade da bi ubedili odličnog Brazilca da dođe u Partizan.

fc-anji.ru
fc-anji.ru

Povezane vesti

Ono što je Ivica Iliev od početka prelaznog roka zagonetno nagoveštavao, a onda u jednom trenutku i negirao, konačno je realizovano.

Navijači Partizana ovih dana nestrpljivo iščekuju dolazak Brazilca Leonarda, 24-godišnjeg ofanzivnog veziste, koji bi do kraja sedmice trebalo da se konačno priklljuči svojim novim saigračima.

Naravno, u jučerašnjem razgovoru sa novinarima u Poljskoj na pripremama Partizana, Ivica Iliev se posebno osvrnuo na dolazak igrača za koga je rekao da se ''ne može uporediti ni sa jednim od stranaca koji su do sada igrali u našoj zemlji''.

On je tom prilikom otkrio da Leonardo, koji ''ima neke poteze poput Ronaldinja'' nije tako lako pristao da dođe u Partizan, pa je tokom pregovora bilo baš zanimljivih ubeđivanja.

''Ubeđivali smo i njegovu suprugu, majku, oca, rođake, pokazivali mu istoriju kluba, ostvarene rezultate u proteklih deset godina...

Nisu to bajke, a on je na kraju shvatio da preko ovog kluba može mnogo više da napravi nego preko nekog osrednjeg turskog kluba, gde bi, s druge strane, zaradio više.

Ipak, za godinu, dve ili tri, uz pomoć Partizana zaradiiće mnogo više'',
zaključio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Thursday, 30.06.2016
01:56

Tomic kao sportski direktor je doveo neka veoma dobra pojacanja, Moreira, Dijara, Zuka,... Ako ova pojacanja budu korisna timu kao ova gore mozemo necemu da se nadamo

avatar
ercov
Wednesday, 29.06.2016
17:23

Kao sto rece @ludak niko do dana danasnjeg od svih stranaca koji su igrali na ovim prostorima nije do kolena nezaboravnom Moreiri a ovaj Leonardo ukoliko bude prevashodno usredsredio svoje fudbalske kvalitete ekipi kao sto je to radio Moreira onda mozemo necemu boljem da se nadamo mada sam i dalje ubedjen da nam hvali jedan tipicni centarfor poput Skuletica jer Bozinov kao i Djurdjic su omaleni i slabi na centarsuteve dok Vlahovic mora jos puno mleka da pije.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 29.06.2016
18:14

Bozinov jeste malo nizi, ali Djurdjic nije i dosta dobro se sluzi i glavom. Mozda nije onaj napadac koji razgrce protivnicke stopere kao Skuletic, stavise, mi takvog tek treba da nadjemo, ali sigurno je dobar na ovom planu.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 29.06.2016
18:24

A ako ne vec dosta dobro, onda barem sasvim solidno * FALI

avatar
ludak
Wednesday, 29.06.2016
15:25

ako priđe moreiri po upotrebljivosti za ekipu, biću zadovoljan

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 29.06.2016
17:26

Ja cu biti prezadovoljan...

avatar
magister
Wednesday, 29.06.2016
13:54

Igrao je u Partizanu Taribo Vest, igrao je Moreira, Kleo, na kome je Partizan baš zaradio, ako su pare ikad stigle do Partizana, Ivanov... a u Zvezdi i jedan Belodedić, tako da naravno nema govora o tome da je naj stranac ikak ovde, a da li će uopšte doći, te da li će biti pojačanje, to će se tek videti. Voleo bih da jednog dana ode kao Kleo, sa zaradom i za sebe i za Partizan i sa prethodno igrom koja će doneti tu zaradu.

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Wednesday, 29.06.2016
11:48

Samo vi njemu dajte pravu paletu i odgovarajucu cetkicu i sve ce biti u redu.

avatar
Povratak kraljaXXXIX
Wednesday, 29.06.2016
11:35

Obrada tehničkih detalja kod bolje tehnički obučenih igrača traje duže... :D