Iliev objasnio - Koliko će pojačanja dovesti Partizan i na koji način ih bira?

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.01.2018.
10:34
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Detaljna analiza u Humskoj kako ove zime ne bi bilo greške.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Navijači Partizana sve su nestrpljiviji u vezi sa angažovanjem pojačanja za prolećni deo sezone.

Pripreme crno-belih počinju u petak, pre toga će biti obavljena testiranja, a za nešto više od mesec dana je i prva utakmica koja će odrediti Partizanovo proleće.

Posle odluke UEFA koja je obradovala pristalice Partizana, i zahvaljujući kojoj su šanse ekipe iz Humske sada znatno veće protiv češke Viktorije, očekuje se da će to biti i dodatni elan za sportskog direktora crno-belih Ivicu Ilieva da značajno ojača ekipu koja će u drugom delu sezone biti na raspolaganju treneru Đukiću.

Ali, vremena je sve manje, a još uvek se ništa konkretno ne dešava. U izjavi za ''Informer'', Iliev je istakao da razume znatiželju navijača, ali i da se, kako kaže, ''nigde po Evropi ne radi ništa do posle Nove godine''.

''Ne računajući ovog Kutinja koji je ranije bio dogovoren, svi ostali čekaju. Tako i kod nas. Svi pregovaraju, vagaju'', objašnjava Iliev.

Potvrdio je da su i dalje u igri Đorđe Ivanović iz Spartaka, Saša Zdjelar iz Olimpijakosa ''i mnogi drugi'', ali crno-beli ove zime neće mnogo kupovati.

''Sedim i analiziram sve igrače koje nam neko predlaže. Znate, nemamo nameru da nagomilavamo, hoćemo dva, tri igrača i tačno znamo šta tražimo.

Ipak, nikad ne možete biti sigurni odakle može da dođe dobar fudbaler, pa onda moramo sve da analiziramo. Što je interesantniji, to dublje ulazim u analizu'',
zaključio je Iliev.

U međuvremenu, napadač Mačve Bojan Matić je potvrdio da se crno-beli i za njega interesuju, a opširnije o tome čitajte u prilogu.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Tuesday, 09.01.2018
23:36

Jos da potpisu Pavlovic i play i pali se masina.....a vest je vezana za fudbal. Nista onda.

avatar
Salone
Tuesday, 09.01.2018
14:32

Kad stize Suma😂😂😂

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Tuesday, 09.01.2018
11:37

Nadam se da pod ta -dva, tri igraca- misli na POJACANJA za nas PRVI TIM jer je prvo rekao da ce dovesti sestoricu igraca. Bek, centralni vezni i centarfor.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 09.01.2018
16:47

na kraju nece niko ni doci. svaki put smanjuje cifru.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Tuesday, 09.01.2018
20:05