Iliev o sudbini Bate Mirkovića, ostaje li u Partizanu?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 17.12.2018.
12:29
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Zoran Mirković je nakon utakmice sa Mačvom doveo u pitanje ostanak u Partizanu.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Čovek koji najviše na svetu mrzi nepravdu, Zoran Mirković, mogao bi da ode iz tabora Partizana nakon završetka ove polusezone.

Ipak, u upravi kluba su uvereni da se to neće desiti i da klub neće krenuti u novu potragu za trenerom.

Ivica Iliev se oglasio, rekao je da je uveren da će Mirković ostati trener crno-belih.

"Nijednog trenutka se u klubu nije postavljalo pitanje da li Zoran Mirković ostaje ili odlazi sa klupe Partizana. Teško mu je pala nepravda koja nas je zadesila u petak na meču sa Mačvom, kao uostalom i svima u klubu.

U takvim situacijama je teško ostati miran i odmeren. Pogotovo nekome ko je bio vrhunski fudbaler, a sada trener, i oduvek je pošteno i srcem obavljao svaku ulogu. Bata uživa veliku podršku kluba i ostaje trener Partizana", rekao je Ivica Iliev za "Telegraf".

Čekamo i Mirkovićevu izjavu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 18.12.2018
11:02

Nije ni vazno, samo da nam ti Ivice potrajes

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 18.12.2018
11:01

Iz cele ove price ispada da je Partizan uz katastrofalnu igru na 3 mestu Super Lige zbog sudijskog namestanja kao i favorizovanja Zvezde? Da li sam ja jedini koji vidi uzasnu igru partizana? Ili je mozda da ja ne vidim koliko je Partizan bolji od jednog tima koji je tukao Liverpul pre mesec dana? Ili je za sve kriv sneg?

avatar
Osijek 51
Monday, 17.12.2018
21:41

Bato ima dovoljno godina i iskustva da mu nije potreban advokat, narocito ne Ilijev. Ocekivao sam od njega da je dolaskom u Partizan postavio ovoj nesretnoj upravi neke uslove i standarde vezane za kvalitet. Sada se cudi kao da je pao sa kruske...

avatar
svojnasvome
Monday, 17.12.2018
17:24

Ti bre okati bombasu odlazi zajedno sa trojkom VVV.....sram vas bilo sta ste nam uradili....odlazite rdje ljudske.....a ovo...pa nije bitno dal je neko za ovo Il ono...fakat je da se fudbal igra zbog svoje sustina a ne da ispoštuje formu.....drugim recima ladno je trebalo prekinuti mec zbog uslova a ne zbog imanja Il nemanja necije zelje.....to jeste bilo totalno nesportski i nekorektno jer smo igrali na 20 cm snega a ne na ociscenom terenu kad sneg nije padao......ali to vama bre nije alibiiiiiiiiii, vi se nosite iz kluba Trojanci, odlazite breee

avatar
Dario Hubner
Monday, 17.12.2018
16:37

Bata Mirkovic izvlaci maksimum iz ove ekipe.Ucvrstio je odbranu,ali on nema igrace u ofanzivi,cim se oslanjaju na Jankovica koji vise simulira nego sto igra fudbal,znaci da ne valja.Kriva je uprava sto je prodala sve sto valja i dovela polovnjake za zamene.

avatar
brekbaCh1
Monday, 17.12.2018
16:08

A sta je sa tobom ? Nije pitanje jel treba da ides, nego kada ??!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 17.12.2018
16:44

Cak ni to drugo nije pitanje ako me razumes, i to vec odavno nije pitanje...

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 19.12.2018
13:51

Tacno, ne kada, nego ODMAH.

avatar
djordja
Monday, 17.12.2018
15:54

Ne bih bio u Mirkovićevoj koži, bar dok se ne reši ove marionetske uprave, ko je prije dolaska bio i šta je radio Miloš Vazura?....koliko je istaknut soportski radnik, sportista ili ugledni privrednik gosp. Vučelić da bi bio na čelu ovakve institucija kakva je Partizan..., a ti si njihov Ivice...DOSTA JE VAS!!!...a vrijeme će ukloniti i spoljne prepreke uglednih sportski radnika osuđenih na robiju, valjda će doći društvo pravde kad će bit tamo gdje su trebali bit već odavno!...NEDAJMO PARTIZAN!!!

avatar
djordja
Monday, 17.12.2018
15:47

Ajde da se manemo nepravde spolja, jer na nju u ovom trnutku ne možemo uticati, al svima je jasno da veća nepravda dolazi od ovakve marionetske uprave, ko je i šta bio Miloš Vazura prije dolaska na mjesto direktora Partizana, čiji je on čovjek?...koliko je istaknut sportista ili sportski radnik Vučelić?...krivicu za odabir igrača snosiš ti Ivice, i sa Vama trojicom u ovom vremenu i okruženju kakvo jeste, ni ja nebih bio u Mirkovićevoj koži, čovjeka ste vas trojica i sistem preko osuđenog kriminalca Terzića apsolutno limitirali.......DOSTA je VAS!....a vrijeme će eleminisat spoljni faktor!

avatar
Vilmos Koppi
Monday, 17.12.2018
15:07

Ilijev,Vazura,Vuletic,Vucelic NAPOLJE!!!!!

avatar
DekiStankovic5
Monday, 17.12.2018
14:59

Nepravda???Hteli da igrate, pa na poluvremenu necemo?Zasto niste odmah odlozili,zato sto su uplaceni odmori vasih fudbalera,nije vam islo u prilog da se odlaze za dan,dva ili tri kao ostale jer ste znali da mora da se odigra do kraja ove godine.Ali da,velika nepravda,mice male.Nepravda sto ste zajahali Partizan pa ga ne pustate,ti I tvoji pajtosi,jos napraviste sezonu uspesnom,pobediti ste dva najgora tima ubedljivo Rad I Vranje,svaka cast.Srecno ti bilo I jos dugo da ostanete tu.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 17.12.2018
15:39

Izasli smo na teren da igramo, samo zato sto nam je receno da se i druge utakmice nece odloziti. Kolko vidimo utakmice su se odlozile iako su postojali bolji uslovi za igru nego u petak u Beogradu. Pa u Lucanima je juce odlozena utakmica, niko ne zna iz kog razloga. Uslovi za igru idealni, deset puta bolji nego oni u Krusevcu, kad smo prosle godine igrali ne na fudbalskom terenu, nego na blatistu.
Ali lako je prati svoju sramotu (ljudi iz vrha) lige, samo zato sto je Partizan odigrao neresno.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 18.12.2018
18:24

Mi smo bili zaduze kao domacini da obezbedimo uslove za pocetak odigravanje utakmice, kojih je i bilo. Uslova nije bilo posle 15 minuta igre zbog jakih padavina i tada je trebalo da se prekine uktamice. Secas se valjda Zvezde-Milana koja je prekinuta u 60 i nekom minutu onomad. Jednostavno ti posle 15-og minuta nisi mogao da igras. Kolko puta je Pantic sutnuo loptu koja se jedva dokotrljala do golmana od snega.
Nemoj da mesas VAR i teren. VAR treba da bude u nadleznosti lige, koji uz pomoc drzave i nekog sponzora treba da obezbede sve sto je potrebno ne za 16 klubova, nego za 8 utakmica nedeljno. Dok su tereni u nadleznosti klubova, ako nemas uslova za odigravanja utakmice u SL, neces ni da igras, a ne da predstavljas cirkus Kolorado ko DInamo iz Vranja.
Mali Pantic ti oseca Partizan, Neca Miletic, mali Markovic,... Imas ti dosta igraca, koja ova situacija itekako pogadja. Ti si doziveo da te prvim redovima te napadaju isti oni koji su se do juce kleli u taj Partizan.

avatar
DekiStankovic5
Monday, 17.12.2018
16:58

Pa znaci sami snosite odgovornost,ako nema uslova nema I tu je kraj price,jer I da ste odlozili igrali bi ste juce ili danas,a kao sto vidis ja sam napisao zasto to vama nije odgovaralo.Hteli ste da to otkacite za petak,ali kako niste pobedili nastaje problem.Vidis da ce sve utakmice biti odigrane,ko vama garantuje da bi ste I sutra pobedili ili kad vec,jer isto su tereni zaledjeni,nije lako za igrati,ali barem moze lopta da se vodi :)
Druga stvar I prica je nasa zajednica,oni su amateri pa su amateri I nesposobni su to se slazem.Sto se tice blatiste nekako I treba da vam bude blatiste jer vi se zalazete zaa Var a ne za promenu travnatih podloga kao recimo u Subotici,pretpostavljam da si video da sad imaju bolji travu nego vi,daj da sredimo terene prvo pa posle da pricamo o drugim stvarima.Da ste, vi jaki kao sto niste,I da imate par igraca koji ginu a nemate jednog,navedi mi ko oseca Partizan kako treba od trenutne ekipe,vi ste njih na srce I onu stvar mogli da dobijete ali trenutno to nemate,a ni kvalitet I jbg.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 17.12.2018
14:48

Najbolje resenje je da ti i uprava odete iz Partizana!

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 17.12.2018
14:32

Neokreći stvari , on ako ne voli nepravdu,on nevoli uravu kompletnu, a neeee to što ti kažeš.Za dobrobit kluba što pre odete ,bolje za klub,vama,Murinjo ne može pomoći i nepostoji trener koji može.U dubokoi ste mulj uvukli taj klub.Kratka pamet a duboki dzepovi.

avatar
NemanjaVidic No1.
Monday, 17.12.2018
14:23
avatar
Аполо
Monday, 17.12.2018
14:21

Vrlo interesantno kako uprava Partizana gleda na tu "nepravdu". Ivica Kralj kaze da su se oba klub slozila da se utakmica odigra, da je drugacija odluka bila oni bi je ispostovali. Onda uprava kaze na poluvremenu su hteli da je odloze ili kako vec i posle prica da Partizan hoce da istupi iz lige. Jer gde ces boljeg izgovora za katastrofalne rezultate i 3. mesto na tabeli nego da svesno igras po katastrofalnim uslovima (snegu) i posle kazes kako si ostecen.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 17.12.2018
14:18

Pusti Batu, ti treba da odes!

avatar
Zoran Vukic
Monday, 17.12.2018
14:06

nisi ti Bato za ove lazove[ilijev vizura]bolje idi ako oni neodu

avatar
Pipo Inzagi
Monday, 17.12.2018
13:43

Nije velika nepravda to što ste igrali u petak,mnoge generacije su igrale i po gorem,velika nepravda je sve ono što ste vi radili svim klubovima u Srbiji decenijama ovo je samo karma...