Iliev o prvom pojačanju: "Ne sumnjam u Đukićev izbor"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.01.2018.
19:54
Izvor: Sportske.net

Partizan je u sredu završio posao oko angažovanja prvog pojačanja u zimskom prelaznom roku, a sportski direktor Iliev tvrdi da ne sumnja u Đukićev izbor.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije konačno je povukao prvi konkretan potez kada je angažovanje novih igrača u pitanju, pošto je danas obelodanjeno da u Humsku stiže levi bek Slobodan Urošević.

Član omladinske selekcije Srbije koja je pre nepunih pet godina osvojila Evropsko prvenstvo u Litvaniji potvrdio je za domaće medije da prelazi u Partizan, a tokom popodneva je stigla potvrda iz Kruševca i Humske.

"Ne sumnjam u izbor defanzivaca kada je Partizan u pitanju, imam maksimalno poverenje u Đukića jer njegovo igračko iskustvo i kvalitet odbrambenog igrača mi ne daju za pravo ništa drugo nego da mu verujem", kazao je Ivica Iliev.

Sportski direktor Partizana tvrdi da je stručni štab odabrao Slobodana Uroševića i da je njemu ostalo da se složi sa tim izborom.

"I do sada su svi igrači koji su došli od letos na odbrambenim pozicijama pokazali veliki kvalitet i pomogli dosta Partizanu. Ceo stručni štab se složio i na kraju ja sa njima da je Urošević igrač koji će na toj poziciji doneti dodatan kvalitet", konstatovao je Iliev.

Partizan se nedavno rastao sa Mohamedom El Monirom ali je dovođenjem Slobodana Uroševića ponovo došao u poziciju da ima trojicu levih bekova u timu.

Postoje, međutim, nagoveštaji da će Nemanja G. Miletić ove zime napustiti Partizan što bi značilo da će Nemanja Antonov i Slobodan Urošević voditi bitku za mesto kraj leve aut linije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Wednesday, 10.01.2018
21:27

Proci ce kao i Antonov

avatar
Wednesday, 10.01.2018
21:12

Sad opet nismo ništa uradili ako ne prodamo Miletića.Opet imamo tri leva beka i samo jednog desnog.Miletić ćela nema dobru kontrolu lopte i centaršut tkd za beka nije.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Wednesday, 10.01.2018
21:57

Nije cela ni toliko los po pitanju kontrole lopte, da ti pravo kazem:-D Nema centarsut, to je tacno, ali umeo je cesto da krene kao Gogua sa stoperskog mesta.-D

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 11.01.2018
18:37

Za beka nije, to nije sporno. Taman posla da ga ja branim, bas naprotiv...

avatar
Wednesday, 10.01.2018
23:08

Nema dribling,nije prodoran.I da toliko je loš.

avatar
Vrlo intelektualno
Wednesday, 10.01.2018
20:57

Nemam reci,kako cemo da puknemo ove polusezone tek...uh

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 11.01.2018
00:59

E za to će malo da se obrišeš! Prolazimo Viktoriju zapamti šta sam rekao! Ekipa će biti bolja nego do sada.