Iliev neće polemiku sa Zvezdanom Terzićem

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.02.2018.
21:34
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

U Zvezdi primećuju da je Partizan slabiji nego jesenas, šta na to kaže sportski direktor crno-belih?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Znate već da je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić tokom nedelje na izmaku prokomentarisao zimski prelazni rok u Partizanu i istakao da su crno-beli slabiji nego jesenas, pre svega zbog odlaska Evertona Luiza, za koga kaže da je bio srce Partizanovog tima.

Ne bi nas posle toga iznenadila i neka nova oštra polemika na relaciji Partizan - Crvena zvezda, ali sportski direktor Partizana Ivica Iliev ''spušta loptu na zemlju'' i u izjavi za ''Alo'' mirno komentariše Terzićevu izjavu.

''Ko ima jači tim nije nešto o čemu treba polemisati, budući da svako smatra da je njegova ekipa bolja. Pogotovo ne želim da polemišem s Zvezdanom Terzićem s kojim imam zaista sjajan odnos.

To je sasvim prirodno, jer veruješ u ono što radiš. U Zvezdi misle da su oni bolji, mi mislimo da nisu i da je kvalitet na našoj strani, a ko je u pravu pokazaće teren''
, istakao je Iliev.

On se slaže sa Terzićem u pohvalama na račun Evertona, ali smatra i da je Partizan ove zime dobio i adekvatnu zamenu za Brazilca.

''Meni je izuzetno drago što u Crvenoj zvezdi cene Evertona, a za tako nešto imaju i razlog. On jeste bio srce naše ekipe, ali sam uveren da smo dovođenjem Saše Zdjelara napravili pravi posao. On igra na toj poziciji, a ima iskustvo igranja u Olimpijakosu, s kojim je nastupao u Ligi šampiona protiv najvećih evropskih klubova'', podsetio je Iliev.

Zdjelara je juče pohvalio i trener Miroslav Đukić posle pobede nad Teplicama (2:0), ali pravu sliku o izmenjenom sastavu Partizana videćemo 15. februara, kada se igra prva utakmica 1/16 finala Lige Evrope protiv Viktorije Plzenj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DeXy \'92
Monday, 05.02.2018
14:50

Mi smo gospoda,necemo da se spustamo na njihov nivo...ko da je bitno sta jedan kriminalac sa poternice misli...on mora tako,uvlaci se delijama,a ne shvata da potpaljuje vatru...

avatar
Monday, 05.02.2018
10:01

P.S. Priznao je da je Zdjelar Partizanovac...

avatar
Monday, 05.02.2018
08:45

Kad terzic tako prica o Zdjelaru, odmah znajte da ne misli iskreno to sto je rekao.

avatar
Silent
Monday, 05.02.2018
06:21

Zdjelar je LS gledao sa klupe i tribina

avatar
Monday, 05.02.2018
10:25

Nije tacno, igrao je u pet od sest utakmica, a dve (protiv Barse i Juvea) je cak i poceo. Zasto izmisljas?

avatar
$$$ BRACELA $$$
Sunday, 04.02.2018
23:32

Pa pametan covek... Sad ce on da se pecka

avatar
Al(a)din
Sunday, 04.02.2018
22:55

Ovi kao nasi politicari