Iliev još neko vreme u Humskoj, pojasnio izjavu zbog koje je planuo Vučelić

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.03.2019.
13:24
Izvor: Sportske.net

Sada već bivši sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev najavio je primopredaju dužnosti i objasnio izjavu koja je izazvala polemiku između novinara i predsednika Vučelića.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Dan nakon poraza od Voždovca u okviru 26. kola Super lige Srbije, sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev podneo je ostavku na funkciju koju je obavljao u prethodne tri i po godine.

Svoju odluku Iliev je obrazložio istog dana, a jedan deo izjave izazvao je posebnu pažnju, pa je čak i predsednik Milorad Vučelić reagovao i ušao u polemiku sa novinarom.

"Preuzimam odgovortnost za igrače koje sam dovodio i za kone koje nisam dovodio a pristajao sam da se sa njima potpišu ugovori, kao i za igrače sa kojima su se produžavali ugovori a ja sam pristajao da se ugovori produžavaju. Krivica je moja", glasila je poruka Ivice Ilieva.

Nakon sednice Upravnog odbora zatraženo je da Milorad Vučelić prokomentariše ovu izjavu, a prvi čovek Partizana burno je reagovao o čemu ste mogli da čitate OVDE!

Posle svega, Ivica Iliev je objasnio da nije mislio ništa loše i da mu niko nije nametao rešenja.

"Taman posla da sam mislio nešto loše za Upravu! Ponavljam, sportskom sektoru niko se nikada nije mešao u posao. Morate da napravite razliku, odnosno, priznate da su različite stvari: protiv volje i pristao... Lepo sam kazao: odgovoran sam za one igrače koje sam doveo i koje nisa, ali sam pristao!", pojasio je Iliev za "Žurnal" svoju pređašnju izjavu.

On je dodao da je u utorak potvrđena njegova ostavka ali da će još neko vreme dolaziti na radno mesto jer je to u skladu sa Statutom.

"Ugoor mi je raskinut, međutim, po Statutu sam dužan da ostanem dok ne dođe naslednik. Gordan Petrić je svojevremeno otišao, pa je svakodnevno dolazio u klub. Tako ću i ja, to su normalne stvari", dodao je Iliev.

Bivši sportski direktor FK Partizan rekao je da je u poslednjih godinu dana skautirao oko 250 igrača i da će svu arhivu predati svom nasledniku, a nije želeo da govori o tome koga bi voleo da vidi u ulozi sportskog direktora.

Za kraj, Ivica Iliev je konstatovao da je Bata Mirković prenaglio i da nije bilo potrebe da odlazi iz kluba već da je sve trebalo da se završi ostavkom sportskog direktora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Friday, 15.03.2019
10:01

Komicno, nadam se da ce poceti medjusobno da se optuzuju i da konacno zavrsimo sa svima koji su dovedeni u Partizan po zadatku.

avatar
boxer
Thursday, 14.03.2019
23:34

Ja volim Partizan, Boze zdravlja docice bolje vreme...

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 14.03.2019
21:49

Остани што дуже.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.03.2019
15:56

Zasto onda nisi prvi podneo ostavku?! Koliko ti mislis da Partizanovi navijaci mogu jos da cekaju, zasto menjas teze i mutis vodu?! Kakvih crnih 250 igraca, ti si jedna obicna nula!

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 14.03.2019
21:52

Sta vam fali ? Nije -21 mnogo, bilo je i -32, uvek moze gore. :)

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 15.03.2019
17:47

Izbacice Zvezdu iz Evrope, znate, francusko tuzilastvo, tuzba. :D :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.03.2019
22:32

Kraj mog komentara.

avatar
Peca Partizan
Thursday, 14.03.2019
15:30

ma uprava napolje ubaceni ljudi na finjaka da srozju parzazan to su i uspeli

avatar
Zoran Vukic
Thursday, 14.03.2019
14:46

koliko ilijev voli partzan nemoze da ode nikako do zadnjeg dinar a i fino poslovo sa vizurom [suma ostale necemo pominjati]

avatar
RIP KOBE
Thursday, 14.03.2019
14:32

a pristao si pri kome to da ih dovedes?