Iliev ima poruku za neobaveštene, ali tek će da progovori o svemu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.04.2018.
21:19
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nije se dugo čekalo na reakciju sportskog direktora Partizana posle informacija koje su se danas pojavile u medijima.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Dva dana posle prvenstvene pobede Partizana nad Čukaričkim (2:1), u prvi plan izbila su nezvanična saznanja pojedinih medija o navodnom sukobu sportskog direktora Ivice Ilieva i kapitena ekipe Saše Ilića.

Spekulisalo se da bi povod mogao da bude to što Ilić po završetku karijere pretenduje na funkciju koju sada obavlja Iliev, pa je bilo pitanje vremena kada će neko iz Humske reagovati na sve ovo.

Učinio je to Iliev, koji se oglasio u izjavi za ''Večernje novosti''. Tom prilikom je demantovao da postoji bilo kakav sukob sa Ilićem, sa kojim je prijatelj više od dve decenije.

''Nema smisla da me s njim svađaju nekim neproverenim informacijama i tekstovima. Reč je o pojedincima koji štite interese nekih drugih ljudi tako što napadaju mene'', poručuje Iliev.

U prilog spekulacijama o navodnom sukobu iskorišćen je i sastanak Ilieva sa nekolicinom prvotimaca Partizana pred duel sa ''Brđanima'', na kojem Ilić nije bio prisutan. Sportski direktor crno-belih uverava da tu nema ničeg neobičnog, da je to uobičajena praksa.

''Kako bih neke koji su baš neobavešteni informisao, reč je o sastancima koji su normalni posle utakmica i na njima se uglavnom nalaze fudbaleri koji su igrali taj meč. Sada su to bili Pantić, Zdjelar, Tošić, Ožegović, Stojković i Miletić, a svi znate da Ilić nije bio u kombinaciji za kup duel protiv Čukaričkog'', naglasio je Iliev.

Tu se, ipak, zaustavio, ali je najavio da će uskoro izaći u javnost sa novim informacijama. I to brojnim. Samo čeka da se tekuća sezona završi...

''Planiram mnogo toga da kažem'', zaključio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale76
Thursday, 26.04.2018
00:53

Zaista mislis da nekoga briga sta ti imas da kazes?Radio si najbolje sto si umeo,to nije dovoljno za klub,kao sto je Partizan,i sada je vreme da odes,sta je tu lose?Partizan ostaje da se finansiski oporavlja od tvojih ''bombi''.

avatar
ercov
Wednesday, 25.04.2018
14:03

Covek koji javno izjavi da se prevario u dvodjenju Djurdjevica misleci da je rec o Ozegovicu na najbolji nacin govori o kakvom sportskom direktoru se radi. Da ne pricamo o dovodjenju pojacanja u tim koji nema klasicne gol igrace posle odlaska Lea i Djurdjevica ali zato ima gomilu levih bekova i defanzivnih veznih !? A dovedeni trener iz nekog tamo spanskog naftalina je tek prica za sebe, covek koji godinu dana trenira i radi sa svim tim Ivicinim bombama, ipak mora da se vadi na jednog Sasu Ilica !?

avatar
Osijek 51
Wednesday, 25.04.2018
10:30

Tvoja prica me ne zanima, jer ce biti u skladu sa onim sto si do sada uradio, jalovo, neumjesno i nestrucno. Dva puta godisnje pricas o nakakvoj viziji i filozofiji poslije koje Partizan postaje tema sprdnje i bruke. Nazalist imao si previse kredita i ti i Djukic i onaj pdobni dio uprave koji odradjuje prljave poslove u korist zlih komsija.

avatar
Milan_89
Wednesday, 25.04.2018
09:28

Al ce da prsti kad ovi krenu medjusobno da se pljuju... Komedija

avatar
svojnasvome
Wednesday, 25.04.2018
00:13

Nadamo se do ce jedna biti da odlazis....sa sve tim iskolacenim ocina

avatar
Grobar977
Tuesday, 24.04.2018
22:44

Ma uplasio si i nas i novinare. Ajde bre, nije te sramota raspadamo se ovde a ti planiras mnogo da pricas. Bruko, sve si upropastio sto si mogao.

avatar
Burazer
Tuesday, 24.04.2018
22:41

Verujem da ces da kazes. Kao I do sada sto si rekao.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 25.04.2018
08:33

I Nadj je planirao da otvori dusu, ali, nikad nije pronasao otvarac:-D