Iliev dočekao i svojih pet minuta, nakon derbija o Sumi i "za klasu boljem Partizanu"!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 23.09.2019.
10:24
Izvor: Sportske.net, mondo

Bivši funkcioner "crno-belih" nije krio zadovoljstvo.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Sejduba Suma bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu Partizana u 161. Večitom derbiju.

Veliki razlog za zadovoljstvo imao je bivši sportski direktor "crno-belih" Ivica Iliev koji je i zahtevao njegovo dovođenje u Humsku.

"Suma je postigao gol i protiv Olimpijakosa, protiv Videotona, već je bio strelac i u derbiju, važan je bio za ulazak u Ligu Evrope i s obzirom na broj utakmica koje je odigrao - malo ko može da se podiči sa takvom statistikom u derbijima", pohvalio ga je Iliev koji je potom analizirao meč, prenosi Mondo.

"Viteštvo je danas bilo prisutno na terenu. Na kraju jedna vanserijska igra Partizana. Moramo da kažemo najiskrenije da imamo dve fantastične ekipe u Evropi. Partizan je taj koji je dominirao u finalu Kupa i evo sada u ovom derbiju, a dobili smo oba meča. Bili smo minimum za klasu bolji u tim mečevima", kazao je Ivica Iliev i potom govorio o igri Crvene zvezde.

"O statistici da ne pričam, ne samo o utisku tokom utakmice, Zvezda nije imala šut u okvir gola. Partizan je promašio dosta šansi i imali smo kontrolu tokom svih 90 minuta. Imamo zajedništvo, razumeće ljudi o čemu pričam...".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ovono
Monday, 23.09.2019
22:03
avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 23.09.2019
15:31

Ilijev,molim te što dalje od Partizana,nalupetao si se dovoljno za dva života.

avatar
Ovono
Monday, 23.09.2019
11:15

A od pixigolizkornera ostal samo dugmici. Al ste se opravili pa ni k od komentara moj dragi delijo dembelijo. Pa gde pobeze, muk a!? Daj neku pametnu molim te ili ko svaki najglasniji, /misja rupa!

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 23.09.2019
10:35

Za klasu bolji Partizan... nego prosle godine.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 23.09.2019
10:33

Suma ima odličan učinak koliko je malo igrao zbog trenera koji nisu znali da ga koriste i imali viziju s njim. Suma će verovatno u septembru imati broj golova i asistencija koje je najbolji zvezdin igrač od 1991. Imao prošle sezone, ako ne i više (asistencija) od njega, a Suma je proglašen najvećim promašajem, vi sad vidite koliko je Partizan jači, ako mu sudije dozvole naravno. Produžite Sumi ugovor jer teško da ćete naći boljeg za te pare, vidite koliko sada Leonardo vredi.