Iliev dobio podršku, kritike navijačima Partizana!

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.10.2018.
14:48
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Klupska legenda objašnjava zbog čega nisu na mestu brojne prozivke na račun uprave Partizana i sportskog direktora Ilieva.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan ove jeseni ne stoji dobro na tabeli Superlige, posle 13 odigranih kola crno-beli već imaju 11 bodova manje od Crvene zvezde i trenuno su na treće mestu uz opasnost da danas padnu i na četvrto u slučaju neuspeha protiv Čukaričkog (16:30h).

Navijači su nezadovoljni, pojedini fudbaleri su se posle meča sa Napretkom (1:1) požalili i na brutalne uvrede kojima su bili izloženi od pojedinaca sa tribina.

Ipak, legenda kluba i počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković sve ovo vidi znatno drugačije od tih brojnih kritičara.

On smatra da navijači treba da imaju strpljenja, jer klub živi od prodaje igrača, kao i da mu oni ne pomažu u dovoljnoj meri, s obzrom da u malom broju dolaze na utakmice, pa od ulaznica nema velikih prihoda.

Pružio je podršku i čelnicima kluba u vezi sa transferima koji su realizovani poslednjih godina, iako je i tu bilo oštrih kritika navijača, najviše zbog Sejdube Sume koji nije opravdao očekivanja.

''Partizan u poslednje tri godine dovodi dobre strance i kada podvučete crtu njihova prodaja je donela tri puta više novca od ulaganja.

Jedino je Sejduba Suma pokvario prosek, ali to je jedan od nekolicine igrača. Taj novac je korišćen za funkcionisanje kluba, za isplatu plata zaposlenima, pa i za kupovinu novih igrača.

Osvojeni su trofeji, igralo se u Evropi. Međutim, to izgleda nije dovoljno, strpljenje je kod nas zabranjena reč. A nema nikakve psihoze, verujte mi, Partizan će biti prvi ili drugi na kraju sezone, igraće opet u Evropi.

Načinili smo veliki preokret u prvenstvu kod Marka Nikolića, to je i sada moguće. Bata Mirković je tek počeo da radi, dajte mu vremena da pokaže šta zna'', izjavio je Ćurković u intervjuu za ''Telegraf''.

Foto: Beta/BranislavBožić/Ds
Ivan Curkovic

On je potom upitao navijače da kada već kritikuju upravu kluba, zbog čega već jednom ne reše svoje međusobne probleme zbog kojih su podeljeni u više frakcija.

''Zašto imaju tri i više frakcija, zašto svako peva svoju pesmu, pa to zvuči... Kakvi su to navijači, da li je to pomoć ekipi na terenu?!

A, da ih priupitam i za posetu na tribinama?! Da li je samo titula ono što traže ili imaju i neke druge motive i ciljeve?! Moglo bi se o tome diskutovati, verujte'', poručio je Ćurković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Thursday, 01.11.2018
18:34

I Fabrisio i Bozinov su pokvarili prosek (nije ih Ivica doveo, ali, svejedno), i (na moju veliku zalost) Gogua, i Solomon, i Draman, i Valijente...

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 01.11.2018
03:26

Nekoliko zaista dobrih pitanja koja ce ostati bez odgovora. Partizan je podeljen na svima poljima, mozda je i najgora ta navijacka podela. Hvala Bogu da se Curkovic pita kako resiti unutrasnje, goruce probleme i ne bavi se Zvezdom uopste. Tako treba, pogledati se u ogledalo i reci gde smo uprskali. Vise Curkovica a manje Pantica i krenuce na bolje

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 31.10.2018
22:19

Možda budu drugi prvi neće sigurno....

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 31.10.2018
19:44

Nek si im rekao

avatar
Südkurve München
Wednesday, 31.10.2018
16:40

Eee, a sto ne vrate svoje bivse igrace ????

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 31.10.2018
16:39

Curkovicu svi vise ovde po nasim vestima :D

avatar
Slobodan Dragojevic
Wednesday, 31.10.2018
16:13

Čovek reče istinu.Kome se svidjalo ili ne.Decenijama slušam skandiranja protiv svih uprava i trenera a pravih navijača sve manje.Još nešto u godini kada je Jug bojkotovao posetu zbod Zeke i Bjeke,Partizan imao rekordnu posetu.Fakat.

avatar
Nedeljko Panic
Wednesday, 31.10.2018
15:59

Sve dok mogu da rade za svoje dzepove, bice tako.
Od prodaje igraca uzeli milione i opet igracima nedaju plate duzni na sve strane, i tako ce te unistitie ,moj Partizane.

avatar
noxovac
Wednesday, 31.10.2018
15:58

Kada odete vi svi iz uprave ljudi ce dolaziti da gledaju.