Iliev: "Daćemo sve da zadržimo Brazilce"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.12.2016.
21:29
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev izjavio je da će crno-beli učiniti sve da dvojica brazilskih internacionalaca ostanu u Humskoj barem do kraja tekuće sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nakon velike prašine koja se podigla posle Leonardove "emotivne poruke" na jednoj od društvenih mreža navijači Partizana prihvatili su objašnjenje Ivice Ilieva i Miloša Vazure koji su poručili da se Brazilac nije oprostio i da transfera neće biti.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura govorio je ranije danas o detaljima ugovora koji Leonardo ima sa Partizanom, a sportski direktor Ivica Iliev je u izjavi za "Večernje Novosti" poručio da Brazilac i njegov zemljak Everton ne idu nigde ove zime.

"Imamo jasnu projekciju koji igrači bi ove zime trebalo da odu iz Partizana. Radi se o dvojici ili trojici, a ja tvrdim da Everton i Leonardo nisu projektovani da napuste klub ove zime" rekao je Iliev.

Kako navodi Iliev, čak i ako u zimskom prelaznom roku bude bilo ponuda za Brazilce, crno-beli će učiniti sve da zadrže Evertona i Leonarda.

"Cela prašina se podigla potpuno bespotrebno. Ukoliko i dođe do ponuda uradićemo sve da Everton i Leonardo budu deo tima i u drugom delu sezone" zaključio je Iliev.

Navijači Partizana sada mogu da budu mirni jer pomenuti fudbaleri koji imaju ogroman značaj na igru crno-belih očito ostaju u klubu, izuzev ako za njih stigne neka vrsta nepristojne ponude kakva se na odbija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Saturday, 10.12.2016
12:12

Prodajte Đurđića i Božinova, sa Balažicem završite, njihove plate preusmerite ovoj dvojici, osim ako nije istina da Leo ima 500 k, on to ne može dobiti ni u Fr. da se ne lažemo više.

avatar
Saturday, 10.12.2016
10:40

A zapravo (je to u praksi) samo jul ili avgust jer su retki oni kojima ugovor istice 15. ili 20. juna mada mislim da je bilo i takvih...

avatar
Saturday, 10.12.2016
10:39

Samo vi iskoristite tu mogucnost koju nam pruza novo pravilo za strance, a tek smo na pola sad kad je dosao Tavamba, gledaj da i taj veznjak bude isto neki stranac, jedan bek takodje, a posle ostavi tog sestog za jun, jul ili avgust...

avatar
Play Fair Today
Saturday, 10.12.2016
06:20

Produzite ugovore i dajte nesto povisice i vratice vam jer su pravi profesionalci.. Sledece godine u ovo vreme ako udjete u LE, bice ponuda od 6-8 miliona za Lea i Evija, Milenkovic ce vredeti skoro 10 s bonusima.. Prodajte Bozinova, Necu Mihajlovica, Djurdjica (jer je ocigledno kod Nikolica zavrsio), pustite Balazica i Jevtovic realno nije za prvi tim ako bi da igraju u LE. Moze u SL lagano i ako Iliev ubedi stranca koji mu je zapao za oko sada u januaru, eto ekipe spremne da napadne titulu. Iliev moram da priznam, ima oko i ume da prepozna igraca za Partizan.

avatar
Povratak kralja #47
Saturday, 10.12.2016
12:21

Dajem ti plus i pored toga što ne mogu da se složim u vezi Mihajlovića. Nije u pitanju (ne)kvalitet nego kriza i kad to prebrodi biće onaj Mihajlović iz prvih 6 meseci u Partizanu. Da bi to prebrodio ipak mora da dobije nešto ozbiljniju minutažu.

avatar
Saturday, 10.12.2016
00:59

Kao veliki Partizanovac , voleo bih da mi neko kaže i da ima argumente za to - ko iz vrha uprave kluba misli dobro Partizanu ?????????????????????????nJa mislim da oni misle samo na svoj džep i nije bitno ako bude naneta šteta Partizanu . Ko je i kada i koliko odgovarao pred zakonom od njih ?

avatar
Povratak kralja #47
Saturday, 10.12.2016
12:17

To što niko je odgovarao pred zakonom, a bilo je osnova znači da država ne misli na Partizan koji je i dalje državni klub, a i da je privatni zakon bi morao da važi isto za sve i pre svega da se poštuje i sprovodi.

avatar
Povratak kralja #47
Friday, 09.12.2016
22:51

Klub sa svakim normalnim UO bi sada povlačio poteze da se produže ugovori Evertonu i Leonardu, a ne bi ni pomišljao na prodaju sada kada će se od aprila do avgusta bodovi u SL računati dvostruko i boriti za plasman u LŠ/LE. Iliev može da projektuje ali se nažalost ne pita, nije član UO i nema pravo glasa, a i da ga ima to je samo jedan glas.