Ilić: "Vratilo nam se za sve lude utakmice"

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.08.2015.
11:10
Izvor: Beta

Kapiten Partizana je odahnuo.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da je revanš utakmica protiv Steaue bila jedna od najluđih u njegovoj karijeri i da se pobedom u tom duelu crno-belima "vratilo" za pojedine poraze u prošlosti.

"Ovo je bila jedna od najluđih utakmica u mojoj karijeri, ali se na svu sreću završila u našu korist. Lude utakmice smo igrali i protiv Ludogoreca, pa nismo prošli, protiv čuvene Artmedije pa nam se nije posrećilo, a sada nam se možda i to sve vratilo",
rekao je Ilić novinarima.

Partizan se u sredu plasirao u baraž za Ligu šampiona, pošto je u revanšu u Beogradu posle preokreta savladao Steauu sa 4:2, nakon 1:1 iz prve utakmice u Bukureštu.

"Najbitnije je da smo napravili veliki uspeh i da rasterećeni čekamo protivnika jer ćemo sigurno igrati u Evropi"
, kazao je Ilić.

Pri vođstvu Steaue od 2:1, crno-beli su u 50. minutu imali priliku da izjednače iz penala, koji Valeri Božinov nije iskoristio. Ipak, 10 minuta kasnije Marko Jevtović je postigao pogodak, nakon čega je Ilić ušao umesto bugarskog fudbalera.

"Nije mi bilo svejedno, taman sam se spremao da uđem u igru... Mislio sam da će Boža to da reši, ali dobro, nema veze, brzo će se to zaboraviti", naveo je 37-godišnji kapiten Partizana.

Ilić je istakao da se ne opterećuje potencijalnim protivnicima u baražu za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

"Nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo toga da dobijemo. Nismo favoriti protiv koga god budemo igrali, ali videlo se da možemo da se nosimo, jer je Steaua u rangu tih ekipa koje su nam potencijalni protivnici", dodao je Ilić.

Žreb za četvrto kolo kvalifikacija za Ligu šampiona obaviće se u petak u Nionu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 06.08.2015
13:59

Još jedna tipična utakmica Partizana u Evropi samo sa drugačijim ishodnom, iako u najmanju ruku Partizan ravnopravan protivnik imao je minus nakon kombinacije kikseva svojih igrača i grešaka sudije i tako bio na pragu nove eliminacije iz Evrope ali ovoga puta je Partizan prvo pobedio sebe, a onda lako na kraju izašao sa protivnikom i sudijom. Partizan 1:1 Genk: nedosuđen penal za Partizan zbog igranja rukom igrača Genka, dosuđen penal za Genk gde se ni na usporenom snimku ne vidi igranje rukom Miljkovića, nepokazan drugi žuti karton Van der Boreu sredinom 2p kada je sa leđa srušio Volkova u prodoru. U prvom meču prestrogo pokazan prvi žuti Baboviću koji je zbog toga kasnije isključen i kiksevi u odbrani Rnića i Tomića. Partizan 1:2 Šamrok: nedosuđen penal kada je golman Šamroka srušio Markovića na 1:1, Partizan je u oba meča promašio 10 stopostotnih šansi. Partizan 2:2 Ludogorec: glupost Trajkovića i kiksevi Volkova i Drinčića u odbrani, a onda kod 2:2 pomoćni signalizira nepostojeći ofsajd Lazovića koji je bio u stopostotnoj šasni za 3:2 i prolaz dalje. Partizan 0:1 Ludogorec gde je Partizan 90' jurio gol zaostatka iz prvog meča iako je tamo imao prednost ali je Ivanov kiksirao kod oba gola i bukvalno je Partizan od pobede došao do poraza u Razgradu. Tun 3:0 Partizan, iako Partizan daleko bolji u prvoj utakmici pobedio je samo 1:0, a u revanšu primio golove nakon faulova igrača Tuna i poništen mu je regularan pogodak Mitrovića zbog navodnog ofsajda, sa poštenim suđenjem bi bilo 2:1 i prolaz Partizana. Sada protiv Stjaue u prvom meču opet kiks gol za samo nerešen ishod iz Bukurešta, a onda u Beogradu Stjaua postiže oba gola nakon faulova dok sudija ne pokazuje drugi žuti Hamrunu u 60' već prvi žuti Breveldu, doduše moguće je da je i prekršaj Varele bio van šesnaesterca i da je trebao to da bude slobodan udarac, a ne penal za Partizan ali ga Partizan u svakom slučaju nije iskoristio. Partizan bi trebao da se žali na suđenje bez obzira što je pobedio jer ako ćutimo i dalje ćemo imati ovako loše suđenje za koje već sada sumnjam da je slučajno.

avatar
Stefan123
Thursday, 06.08.2015
15:03

Ispisa ti brate roman

avatar
Thursday, 06.08.2015
17:56

A ti ovih dana ispisa bajke o Partizanovom posrnuću u kv. za LŠ :)

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 06.08.2015
13:41

Ilić i sa 37 godina pokazuje da je klasa i u Evropskom fudbalu, juče je to dokazao, a i protiv Totenhema u Bgd.

avatar
Thursday, 06.08.2015
11:15

ooooo Saleeeee legendoooo !!! dajteeee Real da se igramoooooo igramooooo igramooooo