Ilić pogodio, ali Partizan gubi!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.05.2019.
18:28
Izvor: Sportske.net

Momak koji ima isto prezime kao i legendarni kapiten Partizana doveo je Kruševljane u vođstvo.

Beta/Lars Moeller/Ritzau Scanpix via AP
Beta/Lars Moeller/Ritzau Scanpix via AP

Povezane vesti

Još jednom se fudbaleri Partizana suočavaju sa problemima na terenu i još jednom će biti prinuđeni da jure zaostatak za ekipom Napretka.

Prethodni duel dva tima u Kruševcu odlučio je jedan gol, a i ovoga puta Napredak je stigao do prednosti i zadao glavobolje crno-belima.

Posle akcije u 20. minutu Nikola Aksentijević je uputio centaršut u kazneni prostor, a udarac Envera Alivodića zaustavio je Vladimir Stojković.

Na odbijenu loptu natrčao je Andrej Ilić i glavom je sproveo u nebranjenu mrežu za vođstvo gostujućeg tima.

Partizan u prvih 20 minuta nije imao izglednih prilika i videćemo hoće li uspeti da preokrene rezultat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Sunday, 05.05.2019
19:58

Dali ce sada da pisu saopstenja o kradji o lopovu koji je pokrao??? I ponovo Napredak bas se navikli da otimaju ljudima bodove neregularnim golovima,u nadoknadi...

avatar
Gogi-11
Sunday, 05.05.2019
19:24

Danas igrate siguricu iz 2 u 1 to vam iz navike

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 05.05.2019
19:10

Kako je ovaj stojkovic nesto dramatican. Drama queen xD

avatar
petar000
Sunday, 05.05.2019
19:01

Prvo da pocnem zapazanjem da ovaj Napredak u poslednjih nekoliko meseci nije pobedio samo ko nije hteo i Partizan. To valjda dovoljno govori o svemu. Sto se tice gola, klasican kao sto ih primamo ove sezone. Celavi gore daje pas koji nije rizican pravo njima u noge. Znaci, nije pokusao da provuce loptu negde pa su je presekli, nego je uspeo da ne pogodi svog igraca na dva metra od sebe, zatim posle nekoliko odbijanja lopta dodje do Zdjelara koji ne moze da je obezbedi na centru i pored toga sto nikakav pritisak na njemu nije, nego kao i svi nasi igraci obozava da se vrti u krug i ceka da mu neko izbije loptu, onda po levoj strani svi kasne da se vrate u odbranu, jer to nije bio nikakav munjevit napadak Napretka nego je napad koji traje pola minuta, igrac Napretka dobije prvi put na utakmici idealnu poziciju da centrira i on normalno za profesionalnog fudbalera pogodi svog igraca u glavu, ONO STO IGRACI PARTIZANA NE MOGU DA URADE IZ 100 HILJADA POKUSAJA!!!! A poslednjih nekoliko minuta poluvremena su ogledalo onoga sto je Partizan postao. Skup nesposobnih neznalica, eto! Ceo tim pokusa u tri minuta da sutne prema golu i ne da mase, nego ni jedan ne moze da pogodi loptu! Strasno i smesno. Znaci, na kraju sezone u paketu i uprava i 90% ovih zabluda sto trckaraju ovde za velike pare da kupe kartu u jednom pravcu i daleko im lepa kuca svima. Mogu da ostanu tri igraca, ovi stoperi klinci i eventualno Zdjelar, ostalo u pm! Ej, Celavi i Urosevic kombinovano pedeset pokusaja da centriraju i iz toga jedna sansa kad je celavi po deseti put promasio loptu i ona se od noge ovog iz Napretka odbije doi Nikolica, da je Miletic pogodio loptu kako je hteo ko zna gde bi otisla.

avatar
magister
Sunday, 05.05.2019
18:55

Ako bi se dogodio poraz, a to bilo i konačno zbogom za trio V, pa da izgubimo! Ali da zaista ne ostanu posle toga.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Sunday, 05.05.2019
18:48

Scekic, kako je ocajan ograc ovo je strasno