Ilić: "Balažic nam daje kvalitet više"

Autor: Miloš Marković
nedelja 08.02.2015.
12:28
Izvor: Sportske.net

Dobio je slovenački fudbaler podršku dolaskom svog sunarodnika, za koga smatra da će dodatno podići kvalitet ekipe Partizana.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Dva Slovenca u poslednjoj liniji Partizana od proleća.

Branko Ilić je preporučio Balažica treneru Nikoliću, Gregor je pojačao slovenačku vezu, kako kaže Branko Ilić, podigao kvalitet ekipe.

Naravno da jeste i to ne samo u poslednjoj liniji ekipe, nego i generalno.", rekao je Branko Ilić u razgovoru za 'Sport', dodavši da u Turskoj trpi prozivke kako u Partizan još samo nijedoveo članove svoje familije.

"Moram da priznam da su me igrači zafrkavali da još samo rođenog brata nisam doveo u Partizan, ali sam već oguglao na „prozivke”. Šta da kažem, stigao je naš brat Slovenac i najbitnije je da se što pre uklopi. Vidi se da mu treba još malo vremena, jer nije igrao, niti trenirao minulih nekoliko meseci sa ekipom. To je za igrača veoma važno."

"Pričali smo, sam se pripremao u proteklom periodu, međutim, to nije isto kao kada si u takmičarskom pogonu. Ipak, uven sam da će Gregor ubrzo biti na pravom nivou, jer u fudbalu svi pričamo istim jezikom."
, istakao je Branko Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 08.02.2015
14:13

Bice to dobro kad se Balazic uklopi, uz to vidim da je Lazovic otisao, hvala mu na svemu, konacno sam docekao svoijh 5min da u napadu gledam tandem terminatora Skule - Koja.

avatar
stevan98
Sunday, 08.02.2015
14:37

Sad bi nam lego Alivodic, iff.nSamo ova uprava ako dovede Alivodica ja sam zadovoljan za ovaj zimski prelazni rok jos ako produže ugovote sa Vovom i Drincom bice super