Igrali za Srbiju na Mundijalu, a danas ova trojica nemaju klub!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 25.09.2020.
23:36
Izvor: Sportske.net

Potpuno zaboravljeni.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Veliki broj srpskih fudbalera nema klub u ovom trenutku, ima i onih koji su u punoj snazi, a ima i fudbalera koji su svojevremeno igrali za reprezentaciju Srbije na Mundijalu i to pre 10 godina pod trenerskom palicom Radomira Antića.

Trojica koja su tada igrali veoma bitnu ulogu u timu danas nemaju klub, a oni su Gojko Kačar, Zdravko Kuzmanović i Ivan Obradović.

Kuzmanović koji je bio jedan od tragičara na Mundijalu u Južnoj Africi (konkretno mislimo na utakmicu sa Ganom), ostao je bez ugovora sa Bazelom pa je napustio klub. Već ima 33 godine, videćemo koji je njegov naredni klub, definitivno da može još da pokaže.

Gojko Kačar?

Nekada najveća nada srpskog fudbala i bivši fudbaler Vojvodine je poslednji put bio u medijima kada je krajem prošle godine bio na pragu prelaska u Penjarol, ali nije bilo ništa od odlaska na egzotičnu destinaciju.

Sada nema klub, pitanje je da li ima i ambiciju da ga ima.

Ivan Obradović se kao i u skoro svakom prelaznom roku povezuje sa povratkom u Partizan, ali kao i u većini slučajeva, to se nije desilo.

Od 1. jula nije član Legije, nema mesta u tom timu i morao je da potraži neki drugi klub.

Pored pomenutih igrača, među slobodnima su i Srđan Mijailović, Slavko Perović, Marko Petković, Bojan Šaranov, Nebojša Marinković, Milan Radin, Dejan Meleg, Srđan Vujaklija...

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ČokoMoko
Saturday, 26.09.2020
10:37

Sve fudbalske "gromade"

avatar
Tristan
Saturday, 26.09.2020
07:32

Nemorate ni tako daleko - gde su braca Scepovic i jos pola ekipe koji su bili prvi izbor kod silnog stratega Mihajlovica kad za reprezentaciju igrali 90% fudbalera koji su bili ispod istog agenta (slucajno naravno) a za Matica nije bilo poziva jer on sam mora da nazove....

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 26.09.2020
03:41

Radin bi morao kod nas.