Igrači Zvezde u transu: "Ko se ne napije večeras, taj nije čovek!"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 30.08.2018.
00:01
Izvor: Sportske.net, RTS

Interesantna poruka fudbalera "Crveno-belih".

Sportske.net/Nikola Miloradović
Sportske.net/Nikola Miloradović

Povezane vesti


Igrači i članovi stručnog štaba u izjavi za RTS nisu krili zadovoljstvo istorijskim uspehom srpskog šampiona.

"Nisam samo ja najzaslužniji, cela ekipa je zaslužila ovo. Nestvarno je, čestitao big saigračima, upravi, stručnom štabu i navijačima na podršci. Nadam se da ćemo doneti još puno radosti", rekao je Borjan koji se osvrnuo i na pokušaj Haidare iz slobodnog udarca kada je sjajno intervenisao reprezentativac Kanade.

"Mislio sam u sebi da moram da budem na top nivou kako bih odbranio ovo, da im pokažem da sam najbolji", kazao je čuvar mreže "Crveno-belih".

Vezista Nenad Krstičić bio je oduševljen.

"Jako teška utakmica, ali sve pada u vodu jer smo ispunili cilj. Ostvarili smo ono što svi očekuju od nas i presrećni smo od toga."

Filip Stojković je bio u svom elementu, pa je imao interesantnu poruku za sve navijače Zvezde.

"Posle 2:0 za Salcburg retko ko je verovao u nas, ali pokazali smo čvrst karakter. Kada u nama proradi balkanski mentalitet mi smo nezaustavljivi. Ko se večeras ne napije nije čovek!"

"Fudbal je najlepši sport, svi Zvezdaši treba da uživaju u zvezdanoj noći", zaključio je desni bek "Crveno-belih".

Počasni predsednik beogradskog kluba Dragan Džajić smatra da je ovo logična posledica sistematičnog rada prethodnih godina.

"Dugo se čekalo, ali je ovaj trenutak konačno došao. Zasluženo smo došli jer smo sistematski radili prethodnih godina, mene ovo ne iznenađuje. Kod nas se zna ko šta radi, svi iz kluba su zaslužni zbog ovog uspeha i nagrađeni smo zbog sistematskog rada."

Crvena zvezda će zaraditi ogroman novac od plasmana u najelitnije takmičenje, a pogledajte sa kim se mogu sastati na linku OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Thursday, 30.08.2018
07:00

Dzajic izjavi da je ovo zbog sistemskog rada. On je bio predsednik godinama i klub je zakopao. Sreca, pa se vise nista ne pita, odmah je sve poslo na bolje.

avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 30.08.2018
00:52

Grobari place.