Igrači Zvezde u čudu: "Nismo očekivali..."

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 29.10.2020.
21:23
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde rekli su da nisu očekivali ubedljivu pobedu kakva je bila večerašnja protiv Slovana iz Libereca.

Starsport/Pedja Milosavljevic
Starsport/Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

"Nismo očekivali ovako, sa ovoliko golova. Igrali smo fenomenalno i čestitam ekipi, ulepšali su mi jubilej. Timski rad je bio ključan, timski duh. Držali smo se svega što je trener tražio od nas", rekao je kapiten ekipe Milan Borjan za Arenu.

Zvezda je pobedila Slovan sa 5:1 u drugom kolu Grupe L Lige Evropa.

"Ovo je izuzetno dobra partija. Uopšte nisam očekivao da će biti lagano, očekivao sam borbenu ekipu. Oni to i jesu, ali smo odgovorili na pravi način, igrali fenomenalno i izveli smo sve što nam je rečeno pred utakmicu kroz pripremu", rekao je Degenek.

Milan Gajić, strelac trećeg gola za Zvezdu, kazao je da je ostvarena veoma bitna pobeda.

"Slovan je fizički izuzetno jaka ekipa, koja ima ubojit kontranapad. Sve smo kontrolisali, poveli 2:0, imali šanse i da ranije rešimo utakmicu. Primili smo gol posle gluposti, ali smo priveli utakmicu kraju i dali pet golova, što je najbitnije", kazao je Gajić.

On je naveo da želi da Zvezda nastavi u istom ritmu.

"Nastavljamo.... Malo nam je gust raspored, ali smo profesionalci. Srećom, imamo veliki fond igrača. Meč u Surdulici će nam biti priprema. Igramo opet ovde, želimo novu pobedu i da prezimimo u Evropi"
, rekao je Gajić.

Crvena zvezda će u sledećem kolu dočekati ekipu Genta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke