Igrači ovo nisu zaslužili, a Lalat je opet održao zanimljivu konferenciju!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.10.2020.
10:18
Izvor: Sportske.net

Šta je ovoga puta imao da kaže?

Irfan Licina/Starsportphoto ©
Irfan Licina/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Vojvodina je savladala Rad na gostovanju u 100. utakmici Nenada Lalatovića na klupi ovog tima, bil je 1:4.

Kao i uvek, zanimljivo je bilo i nakon utakmice Vojvodine jer je na konferenciju izašao Nenad Lalatović koji je pričao o mnogim problemima Vojvodine.

Prvi - neisplaćena dugovanja prema igračima.

"Moram da pohvalim gospodina Bajatovića, koji čini sve kako bi izmirio obaveze prema igračima i stručnom štabu. On je obezbedio da dobijemo te dve plate koje su kasnile, ali igračima se i dalje duguju rate i premije za Kup i izlazak u Evropu. To je trebalo da bude isplaćeno pre dva meseca i jako bih voleo ukoliko bi bilo isplaćeno sledeće nedelje", rekao je Lalatović.

Trener Vojvodine je nekoliko puta istakao i da želi da "sve vrvi od trenera, skauta i ostalih fudbalskih radnika" u Veterniku koji je prazan.

"Pred Novi Pazar su igrači bili jako nervozni, a i dalje su, pa su me zamolili da sledeće nedelje pričam sa rukovodstvom oko toga što im se duguje. Osvojili su Kup, drugi su na tabeli, sjajni su momci, ruše rekorde u Vojvodini, pišu istoriju i zato treba da budu plaćeni. Ne treba da se stidimo što to traže", kaže Lalatović.

Nakon svoje 100. utakmice za  Vojvodinu kaže i da  će biti teško da ga bilo ko sustigne kao trenera ove ekipe.

"Pokazao sam koliko mi je stalo do Vojvodine i da je doživljavam kao svoju drugu kuću, a to će uvek biti tako. Nadam se da ću uspeti da ostvarim još te tri pobede i da ću, jednog dana kada odem, po rezultatima biti ubedljivo najbolji trener Voše. Mislim da će nekom narednom treneru biti potrebno 50-100 godina da me sustigne. Ispisati istoriju Vojvodine je velika stvar za mene i vrlo sam ponosan na to
", rekao je Lalatović.


Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 17.10.2020
12:59

Lalate vratices se ti u svoju Zvezdu kad tad jer ni Terziceva neca da gori do zore.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 17.10.2020
12:28

Nisu ni zaslužili kup koji ste oteli Partizan uz pomoć zvezdinih navijača prerušenih u sudije. Ruše rekorde vojvodine, pišu istoriju vojvodine? Ova moralna sramota ne zna ni istoriju kluba čiji je trener, a važno je da (po)zna(je) vođu i da je njegov miljenik, pa može da proziva upravu javno, da smenjuje i postavlja sportskog direktora i da niko ne sme da ga smeni jer je i njega i upravu postavio vođa. U tom slučaju ne znam zašto kuka nama, neka kao i uvek zovu vođu u pomoć.

avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 17.10.2020
10:57

Ljuljaj Lalate

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 17.10.2020
10:28

50-100 GODINA!!!