Igrač stiže na pregovore, koliko će Zvezda dati za obeštećenje?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.01.2019.
09:12
Izvor: Sportske.net

Momak koji je označen kao sledeće pojačanje aktuelnog šampiona Srbije potvrdio je da će danas obaviti pregovore sa predstavnicima kluba iz Ljutice Bogdana.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Završni pregovore predstavnika FK Crvena zvezda i najboljeg strelca Super lige Srbije Alekse Vukanovića (26) biće održani tokom dana.

Igrač je u izjavi "Žurnalu" potvrdio da do sada nije razgovarao sa čelnicima Crvene zvezde, ali da će to danas učiniti, kao i da transfer još uvek nije gotova stvar jer crveno-beli imaju jaku konkurenciju.

"Uopšte nisam pregovarao sa Crvenom zvezdom, ali danas hoću, pa ćemo videti", kaže, još uvek i zvanično najbolji fudbaler Napretka.

Pored Crvene zvezde, Aleksu Vukanovića ove zime žele neimenovani kineski klub i švajcarska Lozana. Crveno-beli su u jednom momentu pojačali ponudu, pa se sada spekuliše da će za najboljeg strelca Super lige izdvojiti između 350.000 i 400.000 evra.

Vukanovićeva vrednost procenjena je na milion i po evra, ali igrač ulazi u poslednjih šest meseci ugovora i to je nešto što "ubija" cenu.

Ukoliko strelac 12 golova u jesenjem delu domaćeg prvenstva pronađe zajednički jezik sa Zvezdom, jasno je da bi već danas moglo da dođe do potvrde transfera čime bi crveno-beli angažovali četvrto zimsko pojačanje.

Crvena zvezda je do sada dovela Nemanju Milunovića (BATE), Miloša Vulića (Napredak) i Dejana Vidića (Zlatibor).

Aleksa Vukanović igra na poziciji krilnog napadača i veruje se da bi dolaskom u Zvezdu pojačao konkurenciju kraj leve aut linije, premda je u Napretku igrao i kao klasičan napadač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 16.01.2019
12:53

Marko Miskovic je to :) trazi procente od sledece prodaje,nadam se da necemo priststi na to osim ako nije neka 'mizerija'.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 16.01.2019
12:28

Pa i 500 nije mngo decko vrijedi po transfermarketu 1.5mil tako da sledece godine ga mozemo utopiti za 5mil ako bude dobar i ako bude igrao LS na nviou

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 16.01.2019
12:12

Treba ga dovesti