Igrač kola - Đorđe Ivanović!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.04.2018.
09:22
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Partizana je dokazao da će biti sjajno pojačanje za tim iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Preko zime u Partizan je stigao Đorđe Ivanović, dotadašnji fudbaler Spartaka iz Subotice, svi smo pretpostavljali da će odmah zauzeti mesto u startnoj postavi crno-belih zbog prikazanih igara u dresu Spartaka, ali se to nije desilo.

Ivanović nije dobijao mnogo šanse, sve do finiša regularnog dela sezone i sada u plej-ofu.

I nakon 33. kola konačno je pokazao šta ume, u utakmici protiv Radničkog iz Niša je uspeo da postigne dva gola i da zabeleži jednu asistenciju u pobedu Partizana od 3:1.

Super liga ga je izabrala za igrača kola, sasvim zasluženo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Friday, 27.04.2018
10:03

Odavno je trebao sa Ožegovićem da igra u špicu, a sa Tawambom iza.nMozda bi i dali neki gol vise.nSigurno bi.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 27.04.2018
09:31

Stojkovic- Miletic/Vulicevic, Markovic, Mitrovic, Antonov (sve vreme sam pisao da je on nas najbolji bek i da ga treba (is)trpeti iako nije nas igrac)- Zdjelar, Pantic- Tosic, Suma, Ivanovic- Jovanovic. Ovo moze da bude ona najcesca 4-2-3-1, moze da bude 4-1-2-1-2 (po mom misljenju, bolja nam je ona varijanta sa Sumom iza dva Djordja iako je SS ofanzivniji nego sto je bio Moreira), a moze i 4-4-2 za koju takodje imamo (bar) dve varijacije. Naravno, u 4-1-2-1-2 bi Pantic presao levo, a moze i Suma, a ovaj na #10, cak moze da se kombinuje i sa Ivanovicem iza Sume i Jovanovica, ali, vec se jasno vidi da je Ivanovic bolji kao levo krilo ili drugi napadac, ne treba to vise cackati.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 27.04.2018
14:24

Ja ne mogu da verujem kakvu smo nepravdu ucinili prema Antonovu, da je sreće da ga otkupimo verujem da bi sledece sezone bio ubedljivo najbolji levi bek lige i da bi zaigrao za A reprezentaciju... Ako napravi dobar potez sa izborom tima sledece sezone, pokazace nam koliko smo pogresili u njegovom slucaju...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 27.04.2018
15:00

Nista mi ne pricaj, brate...

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 27.04.2018
09:28

Pa, dobro. Bilo je ili on ili Adžić, Ivanović dao gol više. Svakako zasluženo. Lepo je videti mlade momke koji znaju da igraju fudbal. Samo napred.