Igor Matić novi direktor omladinske škole Čukaričkog

Autor: Beta Beta
sreda 14.02.2018.
14:38
Izvor: Beta

Fudbalski klub Čukarički imenovao je danas Igora Matića za novog direktora omladinske škole.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Bivši kapiten Čukaričkog Igor Matić je na funkciji direktora omladinske škole zamenio Nikolu Trbovića, za koga se još ne zna da li će ostati u klubu ili će sa njim biti raskinut ugovor.

"Ovo je za mene jedna velika čast i zadovoljstvo, ali i obaveza", rekao je za klupski sajt Matić s kojim je dogovorena saradnja do leta, kada će se znati da li mu odgovara nova uloga.

Novi direktor je naveo da je dobro upućen u stanje u školi i da treba "malo zasukati rukave" jer ima mnogo potencijala koji bi trebalo da se iskoristi.

"Smatraću se uspešnim direktorom ako što više igrača ubacimo u prvi tim, a zatim napravimo i inostrani aganžman. Pravljenje igrača je jedini ispravan put. Znamo kakva je situacija u srpskom fudbalu i da, nažalost, od prodaje igrača mora da se živi. Ipak, moramo da budemo oprezni", kazao je on.

Matić je naveo da želi da Čukarički bude prepoznatljiv kao klub koji ima jasan plan i strategiju kada je reč o prelasku igrača iz škole u prvi tim i da uzor treba da budu veliki klubovi poput Barselone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke