Ibanjez ne daje prazna obećanja

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.04.2016.
17:34
Izvor: Sportske.net

Argentinski internacionalac iz redova Crvene zvezde Luis Ibanjez odgovarao je na pitanja navijača u drugoj epizodi serijala "Zvezdaši pitaju", a kada je došao red na priču o ostanku u klubu vodio je računa šta obećava.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Argentinac sa hrvatskim pasošem upisao je u tekućoj sezoni 10 golova i 10 asistencija u crveno-belom dresu, a u četvrtak je odgovarao na pitanja navijača u sklopu serijala "Zvezdaši pitaju".

Potrudile su se "Delije" da postave Luisu Ibanjezu interesantna pitanja, a sve one koji navijaju za Zvezdu posebno će interesovati odgovor na jedno koje se ticalo Lućovog ostanka u klubu.

"U fudbalu se nikad ne zna kakva će situacija biti nakon završetka prvenstva. Ranije sam rekao da mi je ovde super i da mi se ne žuri nigde ali ne mogu da obećam da neću otići" bio je odgovor Luisa Ibanjeza.

Ukoliko vas interesuje koliko jezika govori Lućo Ibanjez, koji mu je gol u Zvezdinom dresu najdraži i hoće li ubediti Karlosa Teveza da pređe u redove najtrofejnijeg srpskog kluba, savetujemo vam da pogledate video u prilogu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke