I Zvezda okrenula, ''slalom'' Petkovića, majstorije Ristića!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.05.2017.
20:56
Izvor: Sportske.net

Ne predaje se Zvezda u trci za titulu, prva pobeda pod vođstvom novog trenera Boška Đurovskog. Golčina Mihaila Ristića, prelep gol postigao je i Marko Petković, a u finišu se dogodila i jedna nesvakidašnja situacija - sudija se izvinio gostima zbog greške

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su pred oko osam hiljada svojih navijača savladali lučansku Mladost ubedljivim rezultatom 4:1, iako je meč bio neizvestan sve do samog finiša i ulaska raspoloženog Ristića.

Poveli su gosti u 25. minutu meča, kada je Tumbasević centrirao iskosa sa desne strane, lopta je odskočila ispred golmana Kahrimana i prevarila ga - 0:1!

Crveno-beli su, naravno, napadali u pokušaju da što pre izjednače, prilike su propuštali Plavšić i Kanga, a u 45. minutu odličan centaršut Anđelkovića sa leve strane, Boaći se lepo okrenuo i pogodio mrežu - 1:1.

Na preokret se čekalo još šest minuta u nastavku meča, kada je Marko Petković napravio ''slalom'' kroz odbranu Mladosti i onda savladao golmana Rosića, iskosa sa desne strane - 2:1.

Na ulasku u finiš meča, gosti su protestovali kod pomoćnog sudije Šutulovića, jer je dosudio nepostojeći ofsajd Saše Jovanovića, a arbitar im se izvinio zbog ove greške, što se jasno moglo čuti i u TV prenosu.

Samo par minuta kasnije, Mihailo Ristić je rešio sve dileme, prelepim pogotkom sa nekih 18 metara u 86. minutu, da bi odmah potom i asistirao za Milića, koji postavlja konačnih 4:1!

Crvena zvezda se ovim trijumfom vratila na tri boda zaostatka za vodećim Partizanom, dva kola pre kraja.

OVDE možete da vidite najzanimljivije detalje iz prvog poluvremena, a u prilogu su golovi iz drugih 45 minuta.

------
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Sunday, 14.05.2017
17:02

Jesi li sad uveren da moras Ristica od starta da stavljas u vezni red na njegovu poziciju. Decko je zeljan igre i mnogo smo opasniji sa njim nego bez. Za ovo malo sto je odigrao, gol i asistencija, sve perfektno odradjeno. Cak je i onog balvana Milica uspeo da uposli i da mu posalje milimetarski precizan centarsut.

avatar
Sunday, 14.05.2017
03:08

Zvezdina igra je blago receno ocajna.

avatar
jv
Sunday, 14.05.2017
02:27

Lose sudjenje, sudija je izmislio ofsajd gostima i nije svirao penal za nas. Petkovic odlican, a Ristic je, kao sto vec dugo tvrdim, nas najbolji igrac. Kanga kao muva bez glave, ocajno se krece i dize loptu sa sredine terena kao da je na krilu.

avatar
Scarface
Saturday, 13.05.2017
21:14

nije majo za dzabe delegiran da sudi.mnogo gresaka na stetu mladosti.kada mladost napada pomocni sudija drzi zastavicu kao zapeta puska i dize i kada treba i kada ne treba.ocigledan vetar u ledja.mozda bi zvezda dobila i da je neko drugi sudio ali ove greske su verovatno preokrenule tok utakmice.

avatar
Man united
Sunday, 14.05.2017
01:09

To je gresio Sutulovic na kraju sto je dizao bzvz ofsajde. Sto svakako nije bitno uticalo na tok meca jer je ovaj ionako odmah izgubio loptu. A taj Majo da je hteo da namesti, svirao bi nam penal kao Colovic vama.

avatar
Branislav
Sunday, 14.05.2017
01:31

To je mozda tako gledano iz tvog ugla, koji je naravno subjektivan, a ne objektivan.

avatar
KianyRiws
Saturday, 13.05.2017
21:14

Cestitke i Djurovskom i igracima!!!

avatar
Saturday, 13.05.2017
21:00

Ipak kad se sve uzme u obzir totalno zasluzena pobeda CZ!

avatar
Saturday, 13.05.2017
20:59

Bio je penal za zvezdu cist kao suza,ali i nepostojeci ofsajd za mladost,a sudija se posle 30 sekundi izvinjava da je pogresio,o Srbijo ovo samo kod tebe ima!