I Vakulko ozvaničen, Iliev je oduševljen, ali ne samo on! Ovo se retko dešavalo!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.01.2018.
10:24
Izvor: Sportske.net

Dan posle Đorđa Ivanovića, Partizan je promovisao još jedno veliko pojačanje u veznom redu pred polazak ekipe na pripreme na Kipar

Screenshot/TV Partizan
Screenshot/TV Partizan

Povezane vesti

Par sati pred selidbu crno-bele ekspedicije na Kipar, u Humskoj je zvanično predstavljen 20-godišnji Ukrajinac Juri Vakulko, treće pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku, posle Slobodana Uroševića i Đorđa Ivanovića.

Najpre se novinarima obratio sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji nije krio zadovoljstvo posle još jednog uspešno obavljenog posla.

''Već smo sinoć, po završetku dugh i napornih pregovora, koji traju već nekih 10-15 dana uspeli da rešimo papirologiju i dogovorimo poslednje detalje sa Jurijem i odmah smo izneli to u javnost našim navijačima, koji su sa velikom neizvesnošću čekali da li će to biti završeno.

Sada imamo priliku da poželimo dobrodošlicu i sve najbolje Juriju. Verujte mi, reč je o velikom transferu, o kapitenu mlade reprezentacije, momku koji mnogo obećava i za čiju naklonost smo se borili'',
istakao je Iliev.

On je potom otkrio detalj koji možda najbolje ilustruje kakvo je pojačanje Partizan dobio.

''Retko se dešava da naši igrači jako žele da neko potpiše za naš klub. Kada su ga videli, pitali su me da li će i kada će potpisati. To dovoljno govori o njegovom kvalitetu, a nadam se da će Partizan njemu biti odskočna daska za veliku karijeru.

Pored toga što naši igrači iz Srbije znaju šta je Partizan i koliko im je bitan za karijere, otvorili smo vrata i evropskim igračima, koji žele evropsku karijeru i shvataju da je put preko Partizana onaj pravi put. Nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu'',
istakao je Iliev i na kraju dodao:

''Potpisao je na 4 godine, a o finansijama ne mogu ja da pričam'',
zaključio je uz osmeh sportski direktor Partizana.

Reč je potom dobio Juri Vakulko, koji je odmah naglasio da je sjajno prihvaćen u novom klubu i da je atmosfera u ekipi odlična.

''Hvala što sam dobro prihvaćen, jako sam zadovoljan ambijentom i prijatnom atmosferom u klubu. Velika zahvalnost svima onima koji su došli danas.

Kad sam saznao da me Partizan traži, razmišljao sam samo o njemu. Verujem da ću pomoći da osvojimo trofeje i napredujemo dalje u Ligi Evrope.

Pratio sam utakmice sa Dinamom iz Kijeva, bile su to igre adekvatne klubovima koji su bili na istom nivou, samo je Dinamo imao malo više sreće.

Ja sam se upoznao sa ekipom, već sam imao jedan trening. Imao sam kontakte sa trenerom, shvatam njegove zahteve i verujem da ću im uspešno odgovoriti. Očekujem pobede našeg kluba.

Izuzetna je atmosfera, čak i oni ljudi koji me ne poznaju, žele mi uspehe i pobede u novom klubu'',
izjavio je Vakulko koji će nositi dres sa brojem 14.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Wednesday, 24.01.2018
20:44

Pratio sam utakmice sa Dinamom iz Kijeva, bile su to igre adekvatne klubovima koji su bili na istom nivou, samo je Dinamo imao malo više sreće. 7 golova primili u 2 utakmice :D inace plata je ni manje ni vise nego 650 k godisnje sa rastom do 900k,veselo veselo

avatar
napred Panktizan!
Thursday, 25.01.2018
00:58

Kolika god da mu je plata, a nije veca od Boaceove npr., te pare mu daje Partizan, dok Zvezdi za njene igrace i troskove, u velikoj meri daju drzavne firme kojima servis koji se zove drzava Srbija naredjuje gde ce davati pare u vidu sponzorstava. Budzet tog servisa, osim tih preduzeca pune i gradjani Srbije preko poreza. Uz napomenu da ove godine FKCZ ima i druge izvore finansiranja po uzoru na FK Partizan, a to je od UEFA i transfera igraca za veci novac, kao i to da i FK Partizan od drzave dobija jedno sponzorstvo, koje je oko 10 puta manje od FKCZ. S druge strane treba napomenuti da postoje i neke jako cudne i tesko objasnjive stvari kao sto su da jedna privatna banka oprosti 4 miliona evra u slucaju da im se isplati 20% duga.

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Thursday, 25.01.2018
17:48

i da Boaci ima 350 k za tvoju informaciju :)

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Thursday, 25.01.2018
17:48

Drzavne firme?grujic,ilici,katai i ostali da da prava drzavna firma kao u kosarci kk partizan zar ne? :) hehehe zvezda ima vecu dobit od partizana ove godine,od transfera samo 10 miliona bas nama treba neko drugi :)

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 24.01.2018
15:10
avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 24.01.2018
13:55

Srecno i da premasis ocekivanja! Odmah po povratku sa Kipra na casove srpskog da se lakse adaptira.

avatar
skoneee????
Wednesday, 24.01.2018
12:51

Bravo 👏👏👏👏👏

avatar
Sladjan Radisavljevic
Wednesday, 24.01.2018
12:22

Ako je stvarno ovako dobar onda svaka čast Ivici ali Sumu ne mogu da mu oprostim kao ni to što nije doveo nekog kvalitetnog defanzivca.

avatar
petar000
Wednesday, 24.01.2018
18:25

Suma je bio splet nekih nesrecnih okolnosti. Ne kazem da on nije zagrizo za njega, ali da nije bilo spoljnih neplaniranih faktora on nikada ne bi bio placen koliko je placen. Te pare je Slovan dobio zahvaljujuci nekoj sujeti (opravdanoj, jer ni ja ne bih dozvolio da ti veciti rival ukrade igraca ispred nosa koga juris dve godine). E sad, da se znalo koliko ce on da pruzi trebalo je pustiti da ga oni kupe, ali sta da je tamo eksplodirao? Sta bi tek tad mi pisali i koliko bi pljuvali po Ilievu?

avatar
PARTIZAN 36
Wednesday, 24.01.2018
11:56

Ono sto sam video svaka cast mali je predobar!Parni valjak neka krene💪💪💪

avatar
Bato C.
Wednesday, 24.01.2018
11:48

DOBRO DOSAO CARE

avatar
Wednesday, 24.01.2018
11:27