I Terzić potvrdio prvo Zvezdino pojačanje i odmah najavio drugo, još atraktivnije!

Autor: Darko Mitrović
petak 18.12.2020.
15:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezda ne gubi vreme, silovit start zimskog prelaznog roka na ''Marakani''.

Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©
Pedja Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ono što je ranije danas otkrio sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, potvrdio je i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić - na ''Marakanu'' se vraća krilni fudbaler Slavboljub Srnić, koji bi danas ili sutra trebalo da bude promovisan.

''Sve zavisi od odlazaka. Volim da u napadu imamo kvalitetne igrače koji prave razliku, jer to treba Crvenoj zvezdi. Nedostaje nam brzina, pogotovo na boku i na tome ćemo raditi.

Zato je Milojević i insistirao na Van La Pari i Garsiji, jer je bio svestan da su mu neophodni brzi igrači koji mogu da naprave prednost na evropskom nivou. Nedostaje nam možda i više plemenitosti, kada se domaće ekipe 'zatvore'. Radićemo na tome, limitira nas činjenica da je dozvoljeno da imamo samo četvoricu igrača, a kvalitetni srpski igrači koji igraju u inostranstvu su skupi.

Što se Srnića tiče, mi igramo nekada i u formaciji 3-5-2, a trebaju nam bočni igrači koji mogu da odgovore ofanzivnim i defanzivnim zadacima. Pre tri meseca je tražio da trenira sa ekipom i svideo se Stankoviću. On je tražio da ga anagažujemo i trebalo bi danas ili sutra da potpiše ugovor. Neophodni su Zvezdi takvi ljudi i profesionalci'', istakao je Terzić.

Ali, to je tek početak, ono što bi odmah zatim trebalo da usledi jeste i povratak iskusnog štopera i dugogodišnjeg reprezentativca Duška Tošića, koji je završio saradnju sa kineskim Gvangžuom R&F. Zvezda je i sa njim već počela pregovore i Terzić očekuje da se i ovaj posao uspešno završi.
-
Baner

''Što se Tošića tiče, pričali smo i jeste nam želja. On može da igra i levog štopera i levog beka, a fali nam fudbalera koji se bolje služe levom nogom, pogotovo kad dođu utakmice na kojima Rodić ne igra.

Treba nam Tošić kao igrač i kao ličnost i rekao sam mu da se Zvezda ne takmiči sa recimo Bešiktašem u finansijskom smislu.

On nama treba jer je ostvario trag i jer treba polako da se sprema na život posle igranja i na novu funkciju. Ima on pregršt motiva da dođe u Zvezdu, a to nisu finansijski, ali mogu da potvrdim da je želja svih u klubu'', izjavio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Friday, 18.12.2020
23:25

Pa da... Sada ce za sve promasene igrace ispasti da ih he trazio Milojevic. Samo da ne bude da su pare slupali Terza i gospodin nisam znao da moze da se regustruje igrac za LS ako ne ode iz kluba.

avatar
napred Panktizan!
Friday, 18.12.2020
18:42

"Nedostaje nam možda i više plemenitosti, kada se domaće ekipe 'zatvore'" Osim što dotični ne zna šta znači plemenitost, on pominje i domaće ekipe koje se zatvore. Pitanje za sve zvezdine navijače ovde je koje su to ekipe?

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Saturday, 19.12.2020
01:18

Партизан, на пример. У последњем дербију провели су у бункеру неких седамдесет минута, након што су постигли гол из нехата... Ал' ти је питање...

avatar
Man united
Sunday, 20.12.2020
11:44

Па, буквално све екипе. Партизан понајвише. Они на свом стадиону паркирају аутобус против нас. На задњем дербију нису излазили из аутобуса.

avatar
Man united
Friday, 18.12.2020
17:48

Нисам сигуран колико нам он треба. Назадовао је у каријери а ни онда није био прва опција на крилу. Једино ако је доведен као испомоћ на бековским позицијама.