I Ranko Stojić se raduje Zvezdinom uspehu, ovi igrači su prošli ''kroz njegove ruke'', hoće li im porasti cena?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.09.2018.
10:52
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Poznati menadžer smatra da Zvezda treba da iskoristi poziciju u kojoj se našla plasmanom u Ligu šampiona.

Beta/AP Photo/Marin Meissner
Beta/AP Photo/Marin Meissner

Povezane vesti

Decenijama je Crvena zvezda čekala na plasman u evropsku elitu, ovog leta je to konačno i dočekala plasmanom u Ligu šampiona, gde je u utorak debitovala remijem bez golova sa Napolijem.

Crveno-beli su već ostvarili veliku zaradu samim plasmanom u grupnu fazu LŠ, a sve bi moglo da se nadogradi i povećanjem tržišne vredosti njenih igrača tokom jeseni.

Menadžer Ranko Stojić u izjavi za ''Kurir'' smatra da je još rano za takve procene, ali je uveren da Zvezda iz svega ovoga može da izvuče dodatnu korist.

''Za porast cene nekog igrača je potrebno vreme. To u brojkama znači tri do četiri utakmice kako bi došlo do konfirmacije kvaliteta. Što bi se kod nas reklo, potrebno je da se potvrđuješ s najboljima u kontinuitetu.

Sasvim je sigurno da su fudbaleri, trener i klub dobili drugi rejting u svetu, samim tim i povećali svoju vrednost.

Crvena zvezda se digla na viši nivo, a ja sam ubeđen da će ljudi koji vode klub znati sve to da iskoriste, odnosno da se u narednim godinama približe top klubovima u Evrop'', objašnjava Stojić.

Njemu lično je posebno drago zbog četvorce Zvezdinih igrača sa kojima je svojevremeno sarađivao. Podsetio je i o kojim igračima se radi.

''Milan Borjan, Vujadin Savić, Goran Čaušić i Nikola Stojiljković su prošli kroz moje ruke u Radu. To su momci čiji je kvalitet morao da ispliva. Drago mi je što su to uradili u dresu Crvene zvezde'', zaključio je Stojić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 20.09.2018
11:17

Svako normalan u Srbiji treba da se raduje ovom Zvezdinom uspehu jer od njega imaju koristi svi pa cak i oni sto navijaju za Zvezdine protivnike.